Allview C6 Quad 4G face trecerea la urmatorul nivel în tehnologie

Cu o experiență de 7 ani pe piața de telefonie mobilă, Allview brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează cel mai nou smartphone cu 4G, C6 Quad 4G. Câteva dintre caracteristicile remarcabile ale device-ului sunt puterea impresionantă a procesorului său Quad Core, viteza mare de conectare la Internet datorită funcției 4G, rezistentă la zgârieturi și lovituri a display-ului IPS protejat de un strat de sticlă specială.

C6 Quad 4G (1)

Am dorit lansarea unui telefon care să răspundă celor mai noi și exigente criterii ale tuturor consumatorilor de tehnologie mobilă, dar accesibil în același timp! Simplu și elegant, acest smartphone va încânta îndeplinind dorințele tuturor.” a declarat Lucian Peticilă, managerul general al companiei.

C6 Quad 4G (2)

Allview C6 Quad 4G are un display de 4,5”, fiind ideal de utilizat în timpul deplasărilor și oricând la îndemână. Procesorul Quad Core cu frecvența de 1,3 GHz, sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat și memoria RAM de 1 GB susțin fluiditatea activităților zilnice ale posesorului acestuia. Pentru imortalizarea momentelor importante, device-ul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto, camera principală cu Autofocus fiind de 5 MP. Cu ajutorul acesteia se vor putea înregistra clipuri video la rezoluție Full HD, ce vor putea fi editate cu aplicația Movie Studio, utilizatorii având posibilitatea să creeze clip-uri memorabile și emoționante.

Smartphone-ul C6 Quad 4G este valabil de astazi pe bază de precomandă, iar prețul de achiziție este de 599 lei. Mai multe detalii ale device-ului pot fi găsite pe website-ul companiei, www.allview.ro.

 

 

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: