Noul G6 cu ecran LARGE FULLVISION®

LG Electronics (LG) anunță cel mai nou smartphone, LG G6, care include un ecran cu format de afișare cu caractere aldine şi care vine în completare cu o experienţă de vizionare cinematică, cu o suprafaţă a telefonului compusă din ecran în proporţie de 80%, cu o cameră wide angle şi mai multe noi caracteristici. Cu un design construit pe baza feed-back-ului clienţilor, LG G6 este o abordare simplificată pentru smartphone-urile premium, cu un focus pe caracteristicile dorite de consumatori şi cu un ecran notabil mai mare, care încape într-o singură mână.

LG G6-medium06

Un ecran mare care încape într-o singură mână

LG G6 vine cu un display FullVision® de 5.7-inch QHD+ (2,880 x 1,440 rezoluţie) şi, pentru prima oară pentru un smartphone, cu un ecran de 18:9. Prin comparaţie cu un display conveţional de 16:9, cel de 18:9 oferă mai mult spaţiu pentru vizualizare şi o experienţă mai captivantă pentru streaming-ul video şi pentru jocuri. De asemenea, LG G6 poate face poze în format pătrat de 1:1, ideal pentru Instagram, Snapchat şi alte aplicaţii din social media. Utilizatorii pot alege şi alte formate cum ar fi 4:3, 16:9 şi 18:9.

Mai multe de văzut, mai ușor de ţinut  

În ciuda ecranului foarte mare al LG G6, smartphone-ul poate fi foarte uşor de ţinut. Spre deosebire de alte telefoane cu ecrane de dimensiuni asemănătoare, LG G6 încape perfect într-o singură mână, oferind experienţa unui ecran mare fără a simţi incovenienţa unui telefon mare. De fapt, echipele specializate în ergonomie conduse de către Dr Andris Freivalds de la Pennsylvania State University au testat LG G6 pentru a vedea care este stabilitatea acestuia atunci când telefonul este ţinut în mână, confortul pe care îl resimţim în diferite ipostaze şi acţiuni şi, de asemenea, solicitarea muşchilor când smartphone-ul este folosit pentru o perioadă mai lungă. LG G6 a primit cele mai mari calificative în toate testele la aceste categorii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Atractiv şi cu un ecran mai mare 

Construit din aluminiu şi sticlă, în culorile alb, platinum şi negru, LG G6 are un design minimalist, elegant şi neted la atingere. Rama de metal care se încadrează în jurul perimetrului telefonului conferă soliditate în stil cu un finisaj mat moale, iar partea din spate este perfect plată, cu o cameră integrată în corpul aparatului, fără a ieşi în afară, pentru a proteja camera mai bine. Înconjurat de rame subţiri, rama superioară a fost minimalizată prin rearanjarea camerei, a senzorului şi a boxei pe un singur rând, în partea de sus, frontală. Colţurile rotunjite ale corpului telefonului şi ale ecranului nu numai că unifică designul, dar şi minimizează impactul dacă telefonul cade.

O nouă experienţă de vizionare pe mobil cu Dolby Vision

LG G6 este primul smartphone cu caracteristici Dolby Vision™ pentru o luminozitate incredibilă, culoare şi contrast. Şi, împreună cu formatul 18:9 QHD+ display, LG G6 produce o experienţă captivantă, o vizionare cinematografică mai autentică, în special pentru conţinutul de pe Amazon şi Netflix, ambele dezvoltând din ce în ce mai multă programare în format 18:9 .

O ofertă specială pentru utilizatorii LG G6 care corespunde elementelor din şase jocuri – Temple Run 2, Spiderman Unlimited, Cookie Jam, Genies & Gems, SimCity BuildIt şi  Crossy Road – cu o valoare de peste 200 de dolari, va fi oferită gratuit.

Capacitate de a capta un câmp vizual mult mai mare

Prin camerele dual de 13MP echipate suplimentar şi cu un obiectiv de 125 de grade pentru cadre largi, LG G6 poate capta cadre panoramice pe care alte camere de telefon nu le pot face. LG G6 vine de asemenea şi cu o capacitate de a capta un câmp vizual de până la 100 de grade împreună cu camera frontală de 5 MP, cu care utlizatorii îşi pot face selfie sau wefie fără a fi nevoie să utilizeze un selfie stick. În plus, camera wide angle reduce distorisiunile de pe margini, ceea ce conferă un aspect mai natural al imaginii.

Poze în format pătrat, ușor de distribuit

Şi, pentru a vedea selfie-urile, wefie-urile, pozele cu cadru larg şi chiar şi cele în format pătrat, pozele noului LG G6 apar într-o singură fereastră, de tip film, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să se ducă în galeria foto pentru a le vizualiza pe toate.

LG G6 asigură funcţia de poze în format pătrat care divizează ecranul de 18:9 în două pătrate egale. Utilizatorii pot face poze în format 1:1 într-o singură fereastră, în timp ce pot verifica, edita şi urca imagini într-o altă fereastră, imedit după captarea pozei. Mai mult, utilizatorii pot crea GIF-uri dacă vor să combine de la 2 la 100 de poze din galerie.

Construit pentru situaţii neaşteptate

LG G6 poate fi pus aproape în orice loc și pe orice suprafață, în siguranță, datorită tehnologiei IP68 care îl face rezistent la praf şi apă, până la o adâncime de 1.5 metri, timp de 30 de minute.
LG G6 a fost proiectat şi construit pentru a putea fi rezistent în toate condiţiile. Astfel, LG G6 a trecut 14 teste militare standard de tipul 810G, iar rezultatele au demonstrat nu numai că îndeplineşte standardele testelor internaţionale, dar şi testele suplimentare pentru temperaturi ridicate şi foloseşte o tehnologie care disipă căldura şi reduce temperatura. O conductă internă – prima de acest fel într-un smartphone LG – ajută la disiparea căldurii din interior. Şi, pentru a dispersa şi mai mult căldura din interiorul aparatului, inginerii LG au poziţionat componentele cele mai dispuse la supraîncălzire cât mai departe unele de altele.

Vocea de ajutor prin Google Assistant

LGeste primul telefon care se lansează cu Google Assistant încorporat. Google Assistant funcţionează perfect şi intuitiv cu aplicaţiile LG, ajutându-i pe utilizatori să obţină răspunsuri mai rapide, să gestioneze sarcinile de zi cu zi, să se bucure de cea mai bună muzică şi cele mai bune video-uri şi să caute dispozitive mai rapid şi mai eficient. De asmeneea, cu cât Google Assistant este folosit mai mult, cu atât devine mai personalizat, deoarece află mai multe date despre utilizator. Google Assistant analizează modelul întâlnirilor precedente şi recomandă locaţiile corespunzătoare pe care utilizatorul le frecventează mai des.

“LG G6 oferă utilizatorilor noi experienţe vizuale şi de utilizare, deoarece îmbină un ecran mai mare cu beneficiul de a putea fi utilizat cu o singură mână”, a declarat Juno Cho, preşedintele companiei LG Electronics Mobile Communications. “LG va continua să conducă inovaţia smartphone-urilor cu accent pe confort şi fiabilitate pentru a depăşi aşteptările consumatorilor.”

Caracteristici:*

 • Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 821
 • Display: 5.7-inci 18:9 QHD+ FullVision® Display (2880 x 1440 / 564ppi)
 • Memorie: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (până la 2TB)
 • Camera:

Frontal 5MP Wide (F2.2 / 100°)

Rear Dual: 13MP Wide (F2.4 / 125°) / 13MP Standard OIS 2.0 (F1.8 / 71°)

 • Baterie: 3,300mAh (embedded)
 • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
 • Dimensiuni: 148.9 x 71.9 x 7.9mm
 • Greutate: 163g
 • Rețea: LTE-A 3 Band CA
 • Connectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 compatibil)
 • Culori: Ice Platinum / Mystic White / Astro Black
 • Alte: Rezistență la praf și apă / Senzor de amprentă / UX 6.0 / Dolby Vision™ / HDR10 / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / 32-bit Hi-Fi Quad DAC

București, 27 februarie 2017 — LG Electronics (LG)

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: