Noile Moto G5 și Moto G5 Plus

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, anunță lansarea la nivel global a celei mai noi generații Moto G.

Ce își doresc utilizatorii de la un smartphone? Calitate superioară la un preț convenabil – inclusiv cu tot ceea ce înseamnă un dispozitiv și o experiență premium.

O baterie care rezistă la drum lung. O cameră foto profesională. Rezoluție și calitate a ecranului remarcabile. Aceste concluzii sunt rezultatul studiului Global Mobile Value Index pe care l-am realizat în rândul a aproximativ 12.000 de adulți din nouă țări care ne-au împărtășit opiniile lor despre ceea ce înseamnă premium pentru un smartphone.1

 

null

În timp ce mulți dintre cumpărători caută un preț convenabil atunci când își cumpără un telefon nou, respondenții studiului sunt dispuși să cheltuie mai mult pentru funcția pe care ei o consideră cea mai importantă la un smartphone: 76% sunt dispuși să plătească mai mult pentru un telefon cu o baterie care să țină pasul cu viața lor activă, iar 66% vor plăti mai mult pentru o cameră foto îmbunătățită, care să poată surprinde cele mai pitorești momente ale vieții lor.1

Dar această situație poate fi schimbată. Prin lansarea Moto G5 și Moto G5 Plus – a 5-a generație din familia Moto G, oferim funcții premium pentru toată lumea într-un smartphone cu design metalic și aspect impresionant. Putere, valoare – iar acum și frumusețe. O combinație neașteptată – deoarece diferit este mai bine.

Următoarea generație Moto G5 – Fără compromisuri

Stil, performanță și preț – nu mai este nevoie să faci vreun compromis cu cea de-a 5-a generație Moto G, prima din familie cu un design metalic atrăgător, care arată la fel de bine precum funcționează. Disponibil în două culori superbe – Lunar Gray și Fine Gold – cu siguranță va atrage privirile. Design-ul din aluminiu este perfect adaptat preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.1

Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute2. În ceea ce privește viteza, puternicul procesor octa-core de 1.4 GHz oferă acces rapid la poze, aplicații și orice altceva fără enervantele sacadări sau încetiniri.2 Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.

Un telefon cu o cameră foto de calitate este necesar pentru mulți dintre utilizatori, mai ales atunci când au nevoie de fotografii uimitoare pentru rețelele de socializare.1 Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF). Like-urile sigur vor urma!

Noul Moto G5 Plus – Design atrăgător
Moto G5 Plus oferă toate aceste funcții, dar chiar mai mult de atât. Cu viteze chiar mai mari și cea mai avansată cameră foto din clasa ei, compromisul nu mai este o opțiune. Cu un design precis, Moto G5 Plus este atât frumos, cât și durabil.

Respondenții studiului au fost de acord – 50% dintre aceștia au declarat că își doresc ca aparatul foto al următorului lor smartphone să facă poze excepționale.1 Moto G5 Plus oferă cea mai avansată cameră de 12MP din clasa sa. Tehnologia Dual Autofocus Pixels permite focalizarea pe subiect într-o clipită, pentru a nu rata nici o poză; mai exact utilizează de 10 ori mai mulți pixeli pe senzor, focalizând cu 60% mai repede decât Moto G4 Plus. Iar acesta se descurcă extraordinar și pe întuneric mulțumită diafragmei f/1.7 și a pixelilor mai mari, care permit accesul unei cantități mai mare de lumină.

Un telefon care să țină pasul: respondenți din întreaga lume au declarat ca își doresc o autonomie superioară. Și chiar unul din patru respondenți ar fi dispus să plătească cu până la 20% mai mult pentru un smartphone cu o baterie bună.1 De aceea Moto G5 Plus pune bateria la loc de cinste. Bateria de 3000 mAh și încărcarea rapidă TurboPowerTM oferă o autonomie care cu siguranță va dura pe perioada întregii zile și va permite încărcarea pentru 6 ore în doar 15 minute. Cu siguranță Moto G5 Plus va rezista și celor mai încărcate zile.2

Procesorul octa-core de 2.0 GHz al Moto G5 Plus și suportul pentru 4G LTE vor rula fluent toate aplicațiile3 și vor permite consumul de jocuri, video și orice alt conținut media, precum și navigarea pe internet și streamingul muzical la viteze fulgerătoare.4 48% dintre consumatori își doresc un display mai inteligent și un telefon care să îi cunoască mai bine și să le trimită discret notificările de care au nevoie. Moto Display – una dintre cele mai populare Moto Experiences – exact asta face: permite previzualizarea notificărilor fără deblocarea telefonului. Moto G5 Plus mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă. Mai mult de jumătate dintre consumatori au declarat că nu știau că își doresc anumite funcții de pe telefoanele lor înainte să le utilizeze, însă acum nu mai pot trăi fără acestea. Aceasta este și părerea noastră despre Moto Experiences.

Iar cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni. Alături de Google, ne-am asigurat că Google Assistant funcționează corespunzător pe noua familie Moto G.

27 februarie 2017 – Lenovo

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: