Noua gamă de smartphone-uri din segmentul mediu de la LG oferă un design și funcții de calitate

În cadrul Mobile World Congress (MWC) de anul acesta, LG Electronics (LG) va prezenta o nouă gamă de smartphone-uri de calitate, la preţuri accesibile, introducând telefoane din segmentul mediu, cu elemente de design şi funcții încorporate de obicei modelelor premium.

Noua gamă include patru modele – Magna, Spirit, Leon și Joy – și sunt create pornind de la elementele de design specific LG pentru a oferi un randament mai bun cu mai puţin efort pentru cât mai mulți consumatori. Prin combinarea componentelor hardware esențiale cu elementele de design și experiența de utilizare premium LG, compania a creat echilibrul perfect între stil și utilitate. LG Magna și LG Spirit sunt realizate pentru a fi mai confortabile la ținerea în mână datorită design-ului ușor curbat, în timp ce ecranele acestora se disting de ale altor telefoane printr-o subtilă curbură cu raza de 3000 mm care le oferă un contur mai atractiv.

LG_New_Range_01

„Noua gamă de telefoane LG de nivel mediu continuă tradiţia companiei de a oferi smartphone-uri de cea mai bună calitate la preţuri accesibile,” a declarat Juno Cho, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communication Company. “Pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, factorul decisiv în achiziţionarea unui smartphone nu este dimensiunea sau viteza acestuia, ci cât de echilibrat este. Datorită noii noastre game de smartphone-uri de nivel mediu, din ce în ce mai mulţi utilizatori vor alege LG ca viitorul lor telefon.”

Cele patru modele vor fi disponibile atât în versiuni 3G, cât şi LTE, ca urmare a strategiei LG de a se extinde spre segmentul mediu cu produse variate pentru rețele diferite. Versiunile 3G şi LTE ale fiecărui model au un design aproape identic, deosebindu-se prin capacul din spate, metalic pentru versiunea LTE și din plastic, cu model, pentru versiunea 3G.

LG Magna, denumire care înseamnă “suprem” în limba latină, dispune de un display de 5 inci cu tehnologie In-Cell touch, care, de obicei, se regăsește la smartphone-urile premium, și de un procesor Quad-Core. Cu o cameră principală de 8 megapixeli şi frontală de 5 megapixeli, LG Magna a fost gândit pentru fotografii și selfie-uri de calitate. Bateria detaşabilă de 2.540 mAh permite o funcţionare pe parcursul unei zile întregi, indiferent de cât de mult este utilizat.

LG Spirit, care reprezintă spiritul inovator al LG, dispune de un display de 4,7 inci cu tehnologia in-cell touch şi o cameră de 8 megapixeli. Tehnologia in-cell touch face ca telefonul să fie mai subţire, permițând, în același timp, o dimensiune mai mare a ecranului și margini mai subțiri. Aducând imaginile mai aproape de ecran, tehnologia in-cell touch oferă o precizie îmbunătăţită prin recunoaşterea mai rapidă a atingerilor, o vizibilitate mai bună la lumina soarelui şi imagini mai clare.

LG Leon, semnificând “leu” în limba latină, oferă un display de 4,5 inci într-o carcasă premium și compactă.

Cel mai mic model din gamă, LG Joy, dispune de un display de 4 inci şi aduce bucurie într-un smartphone potrivit pentru orice buzunar.

LG a implementat în cadrul acestei game de nivel mediu funcții UX populare, realizate inițial pentru smartphone-urile premium. Gesture Shot facilitează realizarea selfie-urilor printr-un simplu gest care porneşte o numărătoare inversă de 3 secunde. LG a mărit distanţa de la care camera poate recunoaşte gesturile la 1,5 metri, fiind astfel potrivit pentru popularele selfie stick-uri. Glance View, lansat odată cu G Flex2, permite utilizatorilor să acceseze rapid informaţii utile precum ora, mesajele recente sau apelurile pierdute printr-o simplă glisare în jos pe ecran, chiar şi când acesta este stins.


Noua gamă de telefoane LG de nivel mediu va fi disponibilă începând cu această săptămână pe anumite piețe. Vizitatorii MWC 2015 vor putea să testeze cele mai noi produse în cadrul standului LG din Hall 3 al Fira Gran Via.

București, 23 februarie 2015 -LG

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: