Partneriat Airbnb și Deutsche Telekom: Călătorii mai înțelepte cu Telekom

  • parteneriat paneuropean între Airbnb și Deutsche Telekom
  • voucher de 30 de euro pentru clienţii Telekom de servicii mobile

Fie că este vorba despre un apartament pentru o noapte, de un castel pentru o săptămână sau de o vilă timp de o lună, Airbnb are o ofertă foarte variată de opţiuni de cazare, la diferite categorii de prețuri și în peste 34.000 de orașe și 190 de țări.

Airbnb-Discover

Clienții de servicii mobile Deutsche Telekom din toate cele 13 piețe europene* ale grupului, inclusiv România, vor avea parte de o ofertă specială în această primăvară: fiecare client Telekom care se înregistrează pe platforma Airbnb va primi un voucher în valoare de 30 de euro pentru următoarea călătorie.

Airbnb_Christopher_Cederskog_th

Airbnb este un pionier în economia colaborativă. Conceptul reflectă perfect promisiunea brand-ului nostru EXPERIENȚE ÎMPREUNĂ. Prin acest parteneriat, putem oferi clienților noștri un beneficiu consistent, prin voucherul de 30 de euro. Această colaborare este în linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze valoare adăugată prin parteneriate”, a declarat Niek-Jan van Damme, membru al Boardului Deutsche Telekom, responsabil pentru Inovație.

Suntem încântați să avem de partea noastră un partener atât de puternic precum Deutsche Telekom”, a spus Christopher Cederskog, Regional Manager Germania, Austria, Elveția și Europa de Sud-est al Airbnb. „Acest parteneriat ne va permite să ne îndreptăm atenția și mai mult spre dispozitive mobile și să abordăm noi utilizatori în întreaga Europă”.

* Albania, Austria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia.

 

Hits: 6

0 comentarii la „Partneriat Airbnb și Deutsche Telekom: Călătorii mai înțelepte cu Telekom

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: