Xperia™ E4g – calitatea Sony într-un smartphone rapid, ușor de utilizat

  • Poate fi utilizat imediat – configurare rapidă cu XperiaTM Transfer și setări automate ale camerei foto
  • Design deosebit Sony, în interior și la exterior, minimalist și cu interfețe ușor de personalizat
  • Faceți mai multe, un timp îndelungat, grație bateriei cu durată de până la două zile1, conectivitate NFC și opțiuni facile de personalizare
  • Conectivitatea super rapidă 4G LTE oferă viteza de care aveți nevoie pentru informație și divertisment în mișcare
  • Culori disponibile: Alb și Negru

 La începutul acestei luni, Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a prezentat Xperia™ E4, smartphone-ul ușor de utilizat, la preț accesibil și cu durată mare de funcționare a bateriei, cu un design de calitate Sony. Astăzi, Sony prezintă noul smartphone Xperia™ E4g, cu aceeași ușurință în utilizare și performanță ridicată a bateriei, la care se adaugă conectivitatea rapidă 4G LTE.

Xperia E4g (7)

“Xperia E4 aduce în segmentul mass market multe dintre caracteristicile premium pe care utilizatorii le așteaptă de la dispozitivele Sony; noul Xperia E4g are aceeași calitate și ușurință în utilizare, dar și conectivitate super rapidă 4G LTE”, a declarat Tony McNulty, Vice Președinte, Value Category Business Management la Sony Mobile Communications. “Cu o configurare simplă și durată de viață a bateriei de neegalat, de până la două zile, considerăm că ambele modele aduc valoare pentru cei care își doresc tehnologie premium Sony și experiențe adesea asociate dispozitivelor de vârf de gamă”.

Începeți fără așteptare – configurare rapidă: deschideți camera și pozați!

Noul smartphone Xperia E4g este construit pentru a vă putea bucura de el din momentul în care este scos din cutie. Pentru cei care au pentru prima dată un Xperia, migrarea de la un alt dispozitiv Android, Windows sau BlackBerry este extrem de rapidă și facilă. Aplicația Xperia Transfer permite transferul contactelor, pozelor, etichetelor, aplicațiilor, muzicii sau mesajelor, fără efort sau riscul că veți pierde ceva important.

Fotografierea cu smartphone-ul este și mai la îndemână, datorită funcției Recunoaștere Automată a Scenei, care identifică și optimizează automat capturile pentru până la 52 de scenarii, având ca rezultat poze perfecte, oriunde v-ați afla. Iar prin intermediul NFC, puteți partaja imaginile cu ușurință, printr-o singură atingere.

Xperia E4g este dispozitivul perfect pentru utilizarea unor funcții specifice și dispune de interfața minimalistă Sony Adroid. În plus, dispune și de interfața simplă Sony Home, care cuprinde toate aplicațiile preferate într-un singur ecran, cu iconițe mari, în vreme ce aplicațiile utilizate mai rar pot fi stocate în alte foldere.

Design consacrat, în cel mai recent dispozitiv Sony

Xperia E4g este totul despre Sony, la interior și la exterior; rotunjit și robust, este perfect pentru utilizarea cu o singură mână. Disponibil în culori clasice Alb și Negru, Xperia E4g păstrează forma consacrată Xperia: butonul de pornire realizat cu măiestrie, logo-ul distinctiv, inelul de oțel inoxidabil din jurul camerei foto și ecranul rezistent la zgârieturi, detalii care desăvârșesc aspectul premium.

Construit pentru viteză – 4G LTE, durată de viață a bateriei de până la două zile și un procesor Quad-core de 1,5 GHz

Xperia E4g este echipat cu 4G LTE – ceea ce înseamnă că puteți bucura de viteză de descărcare rapidă a știrilor și informațiilor, hărți, verificarea și trimiterea email-urilor, trimiterea pozelor către familie și prieteni în câteva secunde, dar și de streaming fără întreruperi a muzicii preferate, chiar și în mișcare.

Cele mai recente smartphone-uri Sony sunt recunoscute pentru durata de viață a bateriei fără rival. Xperia E4g nu face excepție, având o baterie puternică, de 2.300mAh, care durează până la două zile¹, eliminând nevoia de încărcare constantă a dispozitivului. Dacă nu este suficient, o simplă atingere a ecranului activează modul Ultra STAMINA, care permite utilizarea funcțiilor principale ale dispozitivului timp de până la o săptămână.

În completarea acestor performanțe, Xperia E4g are un procesor Quad-core de 1,5GHz, care permite rularea simultană a mai multor aplicații, navigarea pe internet și vizualizarea fișierelor video.

Xperia E4g va fi disponibil din luna aprilie, la un preț de circa 129 euro². Va fi de asemenea disponibil și în varianta Dual SIM; pentru specificații complete, accesați:http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4g/

Londra, 24 februarie 2015 – Sony

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: