Nokia Lumia 1020 cu camera de 41 MPX lansat in Romania la Hilton

Pe o vreme mirobolanta, cu urmari asupra umbrelelor de pe strada, in plin cod portocaliu, Nokia a lansat astazi, 1 octombrie 2013 la Hotel Athenee Palace Hilton, sala Regina Maria, varful sau de gama Lumia 1020 cu camera Pure View de 41 MPX, este o modalitate noua de a privi functia de zoom, cu care Nokia vrea sa redefineasca un concept.

Nokia Lumia 1020, cu sistem de operare Windows Phone 8, este dotat cu MS Office şi dispune de caracteristici Lumia unice, cum ar fi Nokia Music şi sistemul de navigaţie gratuit, cu instrucţiuni vocale. La acestea se adaugă capacul special pentru încărcare wireless, care permite alimentarea telefonului fără ajutorul cablurilor.

Filmează videoclipuri HD cu un nivel de detaliere incredibil şi utilizează funcţia zoom pentru transfocare, fără a pierde din calitate. Cu Nokia Rich Recording, poţi înregistra sunet stereo fără distorsiuni, pentru a retrăi momentele speciale ca şi cum ai fi din nou acolo.

1020 are numeroase accesorii cum ar fi bateria suplimentare si un dispozitiv special pentru montarea la un trepied ce ii va asigura calitatea fiecaruia dintre cei 41 MPX declarati.

Colegii bulgari au si realizat un test practic prin care au scos o fotografie cu un glob pamantesc situat la o rotatie binisor de mare , imaginea realizandu-se statica si detaliata punand in acest fel in evidenta rezolutia care s-a dovedit a fi foarte buna.

Ca si camera digitala SMARTul dispune de numeroase functii de editare care ii confera o oarece autonomie fata de prelucrarile realizate normal cu un PC.

Mai multe in urma unui review.

Hits: 1

2 comentarii la „Nokia Lumia 1020 cu camera de 41 MPX lansat in Romania la Hilton

  • 3 octombrie 2013 la 7:17 AM
    Legătură permanentă

    Demonstratia cu globul pamantesc care se invarte nu e ideea colegilor bulgari. Daca va veti uita pe blogul Nokia (conversations[dot]nokia[dot]com) veti vedea aceeasi demonstratie facuta de colegii americani la evenimentul de lansare a lui Nokia Lumia 1020 din SUA, care a avut loc pe 11 iulie.
    Ce au declarat oficialii Nokia Romania cu privire la pretul acestui terminal in Romania?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: