29 Noiembrie 2013 “Black Friday” si in Romania

Se stie ca in fiecare an fenomenul care isterizeaza cumparatorii si in general testeaza serverele magazinelor de specialitate ‘sarbatoarea reducerilor si ofertelor’ este strans legata de evenimentul de afara. Anul acesta Black Friday Romania 2013 va avea loc tot pe data de 29 Noiembrie iar principalele informatii veti incerca sa le accesati aici.

Desigur de atatia ani v-ati obisnuit cu numaratoarea inversa ce da startul la atacul ofertelor la care recunosc nu am reusit vreodata sa finalizez in castigator.

Majoritatea ofertelor de la magazinele locale se vor imparti pe toata durata saptamanii in care pica Black Friday 2013, adica 25 Noiembrie – 1 Decembrie. Asteptati-va la o gramada de reduceri vor intra in vigoare cu cateva zile inaintea Vinerii Negre. Cele mai mari discounturi vor fi insa la laptopuri, televizoare, telefoane mobile si alte gadgeturi vor aparea vineri, si in weekendul imediat urmator, pe 30 Noiembrie si 1 Decembrie asacum putem sa presupunem dintr-o experienta anterioara avuta cu lista de magazine participante.

TOPceas_Black_Friday_300x250

Desi suntem obisnuiti ca ofertele din gama medie de electronice / electrocasnice sa sustina aceasta campanie, iata si un Magazin de ceasuri de lux, categoria Standard ce devine curajos in a sustine o campania Black Friday 2013 cu reduceri declarate inca de pe acum, de pana la 70% din valoarea de catalog ce va fi publicata in ziua promotiei pe http://www.topceas.ro/black_friday.html.

Uitandu-ma in oferta lor de pe site pot spune cu certitudine ca va fi Black Friday TOPceas pentru cei ce se vor situa printre norocosii castigatori ai acestei promotii, eclipsand in mare masura ofertele tuturor ofertantilor de chilipiruri electronico/electrocasnice.

Spun lucrurile acestea intrucat toate ceasurile de la TOPceas sunt originale, importate direct din Elvetia, Germania si Marea Britanie de la dealeri autorizati, avand precizia mecanismelor elvetiene si japoneze, ceea ce reprezinta ceasuri de lux de inalta calitate la un pret foarte avantajos. Sunt unicii si oficialii importatori de ceasuri Calvaneo 1583, ceasuri Engelhardt, ceasuri Haas Cie si ceasuri Karl Breitner in Romania a caror lista promotionala o puteti vedea aici.

Si daca ma intrebati catre ce voi opta si daca voi fi atat de norocos, desigur un automatic de la Calvaneo 1583.

ceas Calvaneo 1583 Astonia Gold Brown

Descriere: Ceas barbatesc
Mecanism: Automatic
Functii: Open heart
Material: Placat cu aur 18 Karate
Curea: Piele originala
Carcasa: 44 mm, gros. 15 mm
Greutate: 104 gr.
Geam: Cristal mineral, ultra-rezistent
Culoare: Aur/maro
Stare: Nou in cutie originala
Nr. ref.: CM-ASG-07
Garantie: 24 luni
Site producator: www.calvaneo1583.com

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: