Nokia îşi extinde portfoliul de telefoane mobile 3G

Nokia-208
Nokia îşi extinde portfoliul de telefoane mobile 3G foarte accesibile
Nokia 207, Nokia 208 şi Nokia 208 Dual SIM oferă performanţă, versatilitate şi calitate
Nokia şi-a extins astăzi gama de telefoane mobile cu design clasic prin lansarea a trei noi dispozitive mobile cu capabilităţi performante. Nokia 207, Nokia 208 şi Nokia 208 Dual SIM îmbină design-ul clasic, de tip “candybar”, cu culori îndrăzneţe specifice dispozitivelor Nokia şi viteze de internet cu suport pentru 3.5G. Cele două terminale oferă aplicaţii populare de socializare, capabilităţi foto inteligente şi capabilităţi destinate productivităţii, precum Internet Sharing şi suport pentru Mail for Exchange, fiind printre cele mai versatile dispozitive din segmentul lor de preţ.

“Nokia 207 şi Nokia 208 sunt create pentru oameni care apreciază un telefon clasic şi tastatura tradiţională dar vor să beneficieze şi de experienţe de tip smartphone, precum accesarea internetului şi a reţelelor de socializare,” a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Fiind cele mai accesibile dispozitive 3G de până acum, Nokia 207 şi Nokia 208 oferă un echilibru ideal de performanţă, capabilităţi şi calitate.”
Nokia 207 şi Nokia 208 sunt ideale pentru utilizatori aflaţi mereu în mişcare, oferind o tastatură alfanumerică familiară pentru scrierea rapidă a mesajelor şi Mail for Exchange, pentru acces facil la contul de e-mail şi calendarul de lucru. Aplicaţia Transfer, disponibilă astăzi în Nokia Store, permite utilizatorilor să îşi sincronizeze contactele direct de pe smartphone* şi să transforme Nokia 207 sau Nokia 208 în dispozitiv secundar sau partener de călătorii. Nokia 208 Dual SIM oferă încă un avantaj: tehnologia Easy Swap de la Nokia, care permite utilizatorilor să schimbe cartelele SIM fără a opri dispozitivul, pentru a beneficia de planuri tarifare mai avantajoase. Nokia 208 oferă capabilităţi foto inteligente, precum autoportret cu ghidare vocală, fotografiere secvenţială şi panoramică, astfel că realizarea de fotografii cu Nokia 208 este o experienţă plăcută, oferind utilizatorilor mai multe opţiuni. Nokia 207 şi Nokia 208 oferă o autonomie excepţională a bateriei – până la 33 de zile în standby pentru Nokia 207 şi Nokia 208 şi până la 20 de zile în standby pentru Nokia 208 Dual-SIM – ajutând oamenii să rămână conectaţi mai mult timp. Uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi, terminalele sunt rezistente la uzura zilnică şi la condiţii mai nefavorabile, precum medii cu temperaturi ridicate sau praf. Nokia 208 va fi disponibil în variantele single-SIM şi Easy Swap Dual-SIM. Nokia 207 va fi disponibil ca opţiune single-SIM fără cameră foto în Europa. Culorile disponibile includ roşu, cyan, galben, alb şi negru. Preţul estimativ pentru Nokia 207 şi Nokia 208 va fi de 68 de dolari (52 de euro) iar livrările sunt planificate să înceapă din al treilea trimestru al acestui an.

Espoo, Finlanda – 3 iulie 2013

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: