Noile dispozitive Lenovo, adaptate pentru toate cerinţele consumatorilor

Lenovo lansează dispozitivul 2-în-1 ThinkPad Helix, pentru computerele HORIZON potrivite oamenilor de afaceri dar şi familiilor, cu un design mai subțire și mai uşor.

  • ThinkPad Helix ridică standardele dispozitivelor business detasabile prin noile funcţii de criptare de securitate, procesare premium si flexibilitate
  • Computerele HORIZON 2s și 2e ofertă consumatorilor opțiunea de a alege între un PC cu un spaţiu de lucru portabil, ultra-subțire şi mai multe modele cu preţuri prietenoase.
  • ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 23 este primul gadget all-in-one creat pentru domeniul business, detaşabil
  • Laptopul dual mode FLEX 2 Pro special realizat atât pentru muncă, cât și pentru jocuri, are o baterie cu durata de viață extinsăFlex 2 Pro

 

Lenovo a prezentat astăzi, în cadrul IFA 2014, cel mai mare târg de electronice și tehnologie din Europa, organizat la Berlin, un portofoliu de dispozitive de afaceri și de consum care să ofere soluții adaptate la unele dintre cele mai frecvente probleme cu care utilizatorii se confruntă. Prezentarea începe cu noul ThinkPad Helix, Ultrabook–ul business 2-în-1 ce are un design subțire și ușor și care duce calculul multiplu la un nou nivel. Lenovo a introdus, de asemenea, două noi computere all-in-one (AIO): 2S HORIZON 19.5-inch, cel mai subtire dispozitiv ce deţine caracteristici premium şi HORIZON 2e de 21,5 inch, cel mai accesibil computer all-in-one de la Lenovo. În plus, Lenovo introduce pe piaţă ThinkCentre Tiny-in-One 23, dezvoltat pentru domeniul de afaceri pentru a personaliza soluțiile de siguranţă ale desktopului AIO, și FLEX 2 Pro mai subțire și mai ușor, un laptop dual-mode ultra-elegant.

Un ultrabook business 2-în-1 imposibil de egalat

Pentru a satisface nevoile de business ale consumatorilor care doresc o tabletă atunci când se grăbesc sau călătoresc, dar şi un laptop pentru un nivel suplimentar de productivitate, Lenovo le oferă cea mai bună îmbinare a celor două dispositive cu ThinkPad Helix, acum chiar mai subțire și mai ușor și cu mai multe funcții complete. ThinkPad Helix cantareste 800 grame, cu 12 procente mai ușor și măsoară 0,38 inci, cu 15 procente mai subtire decât predecesorul său.

Noul ThinkPad Helix stabilește un standard chiar mai ridicat pentru Ultrabook-urile business 2-în-1 cu tehnologiile sale hardware şi software de top, cu flexibilitate de neegalat, productivitate și conectivitate. Acest Ultrabook de înaltă performanță deţine o putere ridicată datorită noului procesor Intel ® Core ™ M, oferind performanțe mai bune decât generația anterioară. Având drept punct de plecare durabilitatea şi perfomanţa produselor Think, ThinkPad Helix are un design modern, cu un finisaj elegant, premium. Înfrumuseţat cu un finisaj de aluminiu, acesta aduce o imagine profesionistă mediului business. ThinkPad Helix are, de asemenea, eficienţă energetică uimitoare şi o lungă durată de viață a bateriei, în comparație cu predecesorul său.

ThinkPad Helix păstrează cele cinci moduri pe care utilizatori se bazează pentru a rămâne productivi – tabletă, laptop, stand, tent și desktop. ThinkPad Helix permite utilizatorilor să lucreze confortabil tastând pe legendara tastatură ThinkPad sau să ia notițe și schițe cu creionul digitial. Apoi, pentru a trece de la laptop la tabletă, pur și simplu trebuie rotit. Pentru a trece în modul Tent sau Stand, trebuie doar rotit ecranul laptop-ului de 11.6 inch la 180 °.

ThinkPad Helix include Windows 8.1 Pro și o gamă de opțiuni de securitate, inclusiv un cititor de amprente biometric, un cititor de card și autentificare în trei paşi. Acest dispozitiv 2-în-1 vine, de asemenea, cu o serie de software-uri integrate, cum ar fi Lenovo Settings, Lenovo Companion 2.0, Lenovo Reach și Lenovo SHAREit. Lenovo Settings oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla și de a îmbunătăți performanța dispozitivului și de a gestiona funcțiile sistemului cu ușurință, în mod automat și previzibil, în timp ce Lenovo Companion 2.0 actioneaza ca un hub central pentru ca utilizatorii să acceseze cu ușurință și să înțeleagă cum să folosească cele mai bune caracteristici ale sistemului lor. Ei pot gestiona funcţia de system health, pot vedea actualizările disponibile pentru drivere si pot cumpăra accesorii personalizate. Lenovo Reach este un serviciu de stocare cloud pentru utilizatori, pentru a stoca fișiere și pentru a le accesa folosind mai multe dispozitive, iar Lenovo SHAREIt transferă cu ușurință conținutul digital la orice smartphone, PC și tablet

Utilizatorii pot alege între ThinkPad Helix cu tastatura Ultrabook sau ThinkPad Helix cu tastatură Ultrabook Pro. ThinkPad Helix este dotat cu Gorilla® Glass și un ecran FHD mare și poate deţine, opţional, un stilou ThinkPad Digitizer pentru flexibilitate suplimentară și aplicabilitate.

HORIZON 2s şi 2e oferă familiilor mai multe opțiuni pentru tablete

Tabletele Lenovo HORIZON continuă să redefinească experiența digitală pentru familii. Acestea vin acum cu un design mai subțire și mai ușor și cu modele cu preţuri prietenoase precum HORIZON 2s și 2e. HORIZON 2S, unde “s” reprezintă “subțire”, sintetizează conceptul de “subțire și ușor” al unei tablete de doar 0.59-inch și puţin peste 2 kg, ceea ce îl face chiar mai ușor de transportat.

Ambele modele includ interfaţa avansată multi-user Lenovo Aura, care permite ca două sau mai multe persoane să acceseze fotografiile lor individuale, clipuri video și muzică în acelaşi timp, pe același ecran. Utilizatorii pot asocia până la patru dispozitive Android în acelaşi timp pentru un acces rapid la media de la smartphone-urile Android, tabletă sau oricare alt dispozitiv direct pe ecranul FHD al PC-ului.

Noul Horizon 2e vine cu un ecran FHD de 21,5 inci începând de la doar 749 EURO. Atât Horizon 2s, cât și 2e sunt dotate cu un procesor generația 4 Intel ® Core ™ și Windows 8,1 și Bluetooth 4.0 pentru o conexiune rapidă între dispozitive. Ambele modele sunt dotate cu difuzoare integrate stereo Dolby Home Theater® pentru un sunet professional. Opţional, vine cu alte accesorii pentru jocuri, inclusiv joystick-uri, e-Dice și manete. De asemenea, acestea deţin 40 de aplicații pre-instalate.

ThinkCentre Tiny-in-One 23: Primul desktop business modular all-in-one

Conceput special pentru managerii IT, TiO oferă o experiență business remarcabilă AIO cu un minunat display FHD de 23 inch, un USB 3.0 audio cu acces frontal, un ODD opțional și un suport ergonomic care permite înclinarea și ajustarea înălțimii. Spre deosebire de cele mai multe AIO tradiționale, TiO 23 este acţionat electric de un ThinkCentre PC Tiny detaşabil, care se fixează perfect în partea din spate a monitorului în câteva secunde printr-un simplu proces de instalare tool-less. Această configurație hibrid unică nu numai că oferă utilizatorilor o experienţă fără amestecul de cabluri şi fire şi de asemenea, permite utilizatorilor să configureze AIO de 23d-e inch cu o mulţime de altfel de chipset-uri și procesoare în funcție de nevoile lor, alegând din diferite produse ThinkCentre PC Tiny.

Utilizatorii se vor bucura de caracteristicile suplimentare uşor de activat, cum ar fi adaptorul de alimentare standard Lenovo, pentru a alimenta atât monitorul cât şi Tiny PC. Fiind compatibil cu VESA, utilizatorii au, de asemenea, flexibilitatea de a implementa sistemul de pe o varietate de suporturi compatibile VESA. TIO oferă o securitate îmbunătățită pentru Tiny PC cu un mecanism avansat de blocare ce asigură Tiny și modul ODD optional al TiO în interiorul sistemului, atunci când un cablu de blocare Kensington este atașat.

FLEX 2 Pro îşi învinge competiţia Dual Mode prin stil

Pentru a răspunde necesităţii consumatorilor de a avea laptop dual mode mai subțire și mai ușor, Lenovo a creat FLEX 2 Pro. Cu o grosime mai mica de 25mm și o greutate de doar 2 kg, laptopul convertibil FLEX 2 Pro îmbunătăţeşte designul subțire și ușor al predecesorul său. Este cel mai subtire laptop Lenovo de doar 15-inch si oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a tranzita între cele două moduri ale sale: Laptop si Stand. Cu tastatura AccuType cu iluminare din spate și touchpad, folosirea FLEX 2 Pro în modul Laptop permite o tastare confortabilă in timpul folosirii Windows 8.1. Când trebuie convertit, trebuie întors în modul Stand pentru a folosii aplicațiile tactile intuitive sau pentru a face un apel video cu webcam-ul integrat HD 720p și microfonul digital.

FLEX 2 Pro dispune de un ecran IPS FHD de 15.6 inch multi-touch pentru o experiență de mai interactivă. Asociat cu grafica NVIDIA GeForce GT840M 4GB și difuzoarele stereo Dolby Home Theater, FLEX 2 Pro oferă o experiență de divertisment intensă. FLEX 2 Pro deţine putere pe întreg parcursul zilei, cu bateria ce rezistă până la opt ore. În interior, FLEX 2 Pro este format din componente puternice ce ajung până la cea mai nouă generație a Intel ® Core ™, un procesor i7, 16GB de memorie DDR3L, până la 1TB HHD, spațiu de stocare SSHD hibrid cu 16 GB NAND flash integrate sau până la 256GB de stocare SSD și software-ul SHAREit.

“Ultimul nostru portofoliu de PC-uri este adresat consumatorilor home dar şi business demonstrează că inovațiile pe care le aducem satisfac diferitele nevoi ale acestor două grupuri de clienți”, a declarat Dilip Bhatia, vice-presedinte de design si marketing, PC Group, Lenovo.

“De la primul desktop modular și crearea unui nou standard 2-în-1 pentru afaceri, la următoarea generație de tablete și laptop-uri multi-module, ne-am angajat în a furniza produse care bucură utilizatorii și îi ajută să finalizeze mai multe dintre sarcinile lor.””

“Domeniul IT evoluează rapid ca urmare a faptului că din ce în ce mai mulţi utilizatori aleg dispozitive multi-funcționale pentru a-i ajuta acasă și la birou “, a declarat Kirk Skaugen, vice președinte senior și manager general, PC Client Group, Intel Corporation.

“Procesorul Intel ® Core ™ M a fost proiectat pentru a permite un echilibru optim de performanță și de viață a bateriei în dispozitive comerciale, cum ar fi ThinkPad Helix.”

Preţuri şi disponibilitate

Lenovo HORIZON s2 va fi disponibil începând cu luna septembrie, cu modele începând de la 849 EURO, prin intermediul marilor retaileri.

Lenovo HORIZON 2e va fi disponibil începând cu luna septembrie, cu modele începând de la 749 EURO, prin intermediul marilor retaileri.

ThinkPad Helix va fi disponibil începând din luna octombrie, cu modele începând de la 999 EURO (cu tastatura Ultrabook), și va fi disponibil în întreaga lume prin intermediul partenerilor.

Lenovo FLEX 2 Pro va fi disponibil începând cu luna septembrie, cu modele începând de la 699 EURO, prin intermediul marii retaileri.

ThinkCentre Tiny-One 23 începe de la 279 EURO şi va fi disponibil prin parteneri.

Bucuresti, Romania – Septembrie 4, 2014 – Lenovo

 

Visits: 4

Lasă un răspuns