Noile monitoare Samsung UHD

Samsung Electronics Co., Ltd. și-a extins portofoliul de monitoare ultra high-definition (UHD) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care sunt mari consumatori de divertisment, dar și a profesioniștilor. Noile modele de monitoare UHD, UE590 și UE850, oferă un contrast puternic al imaginii și un timp de răspuns rapid, oferindu-le utilizatorilor o experiență vizuală similară cu realitatea și o mai bună performanță în utilizare.

UE590_Front_Black

Disponibil în variantele de 23,5 și 28 inci, modelul UE590 este ideal pentru utilizatorii în căutare de divertisment de cea mai bună calitate și pentru pasionații de jocuri video care își doresc cele mai bune detalii vizuale. Rezoluția îmbunătățită și conectivitatea crescută a modelului UE850, disponibil în variantele de 23,5, 28 și 31,5 inci, fac posibilă realizarea activităților creative și analitice într-un mod eficient. Echipate cu tehnologie îmbunătățită la nivel de ergonomie și protecţia mediului, monitoarele UE590 și UE850 oferă o experiență vizuală completă.

„Calitatea și acuratețea reproducerii imaginii sunt foarte importante pentru experiența de vizualizare, îmbunătățind modul de utilizare și productivitatea, precum și pentru crearea unei experințe captivante de divertisment în casele utilizatorilor”, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte și șef Enterprise Business Team,Visual Display Business, Samsung Electronics. „Adresându-se diferitelor nevoi ale utilizatorilor, modele noastre de monitoare avansate, UE590 și UE850, introduc un nou standard UHD.

Performanță vizuală îmbunătățită

Datorită celor peste 8 milioane de pixeli, modelele UE590 și UE850 oferă cele mai clare și detaliate imagini. Noile monitoare Samsung oferă o adevărată experiență vizuală UHD datorită unor funcții integrate de îmbunătățire a imaginilor și a jocurilor video. Modelele UE590 și UE850 sunt singurele monitoare UHD ce suportă tehnologia AMD FreeSync, pentru un joc fluid, fără întreruperi. Timpii de răspuns de o milisecundă la modelele de 28 inci le permit utilizatorilor să vadă chiar și cea mai rapidă acțiune de pe ecran, clar și fără umbrire, iar frecvența de refresh de 60Hz elimină tremurul imaginii, oferind o experiență de viziualizare îmbunătățită.

Conectivitatea avansată permite monitoarelor UHD să îmbunătățească experiența de utilizare, oferind mai multă flexibilitate și confort. În timp ce ambele monitoare UHD au integrate Display Porturi (DP) și porturi HDMI, monitoarele UE850 de 28 și 31,5 inci dispun de o interfață Quad care se conectează perfect cu DP 2.1, miniDP, HDMI 2.0 și sursele HDMI 1.4a. Porturile HDMI 2.0 și DP2.1 suportă o rezoluție 4K la 60Hz, dublul rezoluției maxime al portului HDMI 1.4a (4K la 30Hz).

Modelul UE850 dispune de patru porturi USB 3.0, două dintre ele având capacitate de super-încărcare. Porturile USB permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive mobile, fiind de trei ori mai rapide decât porturile USB 2.0 obișnuite, astfel este eliminată necesitatea unei stații de andocare. Utilizatorii pot încărca și vizualiza aproape orice tip de conținut în timp ce încarcă simultan mai multe dispositive.

Pentru o mai bună productivitate, modelele UE590 și UE850 le permit utilizatorilor să își configureze conținutul ecranului în funcție de nevoile lor specifice de vizualizare. Funcția Picture-by-Picture (PBP) face posibilă afișarea conținutului din două surse de intrare diferite, menținând calitatea imaginii. În plus, până la 25 la sută din ecran poate fi repoziționat și redimensionat oriunde în ecran, folosind modul Picture-in-Picture 2.0 (PIP).

Confort și experiență de utilizare

Beneficiile ergonomice introduse de noile monitoare U590 și UE850 oferă o experiență mai confortabilă și plăcută pentru utilizatori. Monitoarele UHD beneficiază de suport VESA pentru montare ușoară, iar modelul UE850 extinde capacitatea de vizualizare printr-un suport reglabil pentru înălțime (HAS), înclinare și rotație. Utilizatorii pot menține raportul de aspect constant chiar și atunci când rotesc modelul UE850 cu ajutorul unei funcții de rotație integrată on-screen display (OSD) și software auto magic rotation.

Dezvoltate pentru utilizarea pe parcursul unor perioade lungi, modelele UE590 și UE850 oferă o experiența de vizualizare mai puțin obositoare. Modul unic „eye-saver” reduce efectele nocive pe care lumina albastră le are asupra ochilor. De asemenea, funcția anti-flicker protejează ochii de efortul depus la vizualizarea imaginile pâlpâitoare care apar pe unele monitoarele standard.

Performanță prietenoasă cu mediul

Monitoarele UHD confirmă angajamentul Samsung de a oferi tehnologii de înaltă performanță într-un mod sustenabil. Pentru a ajuta companiile să economisească energie și resurse, modelul UE850 este construit cu 30% plastic reciclat și fără PVC și este echipat cu tehnologii de economisire a energiei. Funcția Off Timer Plus a modelului UE850 reduce consumul de energie și permite setarea timpului de închidere a monitorului, în timp ce funcția Smart Eco-Saving ajută la reducerea luminozității ecranului pentru creșterea eficienței energetice. Modelul UE590 vine cu o soluție Eco-Saving Plus similară.

Pentru mai multe informații despre portofoliul complet de monitoare Samsung UHD, vă rugăm vizitați www.samsung.com

București, 2 iunie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: