Telekom oferă utilizatorilor de cartele preplătite comunicare nelimitată chiar și fără credit

  • Clienții noi sau existenți care utilizează cartele preplătite Telekom pot comunica nelimitat prin SMS și MMS în rețeaua Telekom Romania, dar și prin aplicațiile Joyn by Telekom și WhatsApp, indiferent dacă au sau nu extraopțiune activă sau credit disponibil;
  • Promoția este disponibilă în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015

Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o nouă caracteristică unică pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor să comunice nelimitat în rețea prin SMS, MMS și prin aplicația joyn by Telekom, precum și în afara rețelei folosind WhatsApp. În aplicația WhatsApp, traficul de date național gratuit și nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.

POSTER FIX 480x680+5

Unicitatea noii caracteristici este dată de faptul că utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promoție indiferent dacă au credit disponbil sau o extraopțiune activă. Telekom este singurul operator național care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fără a avea o extraopțiune activată sau credit disponibil.

Utilizatorii Clienții Telekom care folosesc cartele preplătite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca aceștia să efectueze acțiuni suplimentare. Oferta este disponibilă pentru toți utilizatorii noi și existenți Telekom de cartele preplătite, cu excepția utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hybrid.

Promoția se va desfășura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015. Toți utilizatorii de cartele preplătite Telekom se pot bucura de această promoție atâta timp cât cartela este valabilă.

TELEKOM ROMANIA – 3 iunie 2015 București

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: