MRAM noile tipuri de memorie RAM ce imbunatatesc PC-ul

Noile cipuri care estompează linia de demarcație dintre memoria calculatorului și de stocare încep să se miște dincolo de aplicatiile de nisa si ar putea schimba modul în care vom folosi PC-urile se spune intr-un articol din PCWorld.

Chip-urile vor performa la aceiași capacitatea de instant-on , care este comună în tablete , dar la performanțe mult mai mari , a declarat Tom Coughlin , fondator al Coughlin Associates .

” Vedem dezvoltarea de noi tehnologii de stocare solid -state , care încep să joace un rol “, a spus el . ” MRAM este una pe care le vedem jucând un rol oferă o tehnologie de memorie non- volatilă , și există vorbind despre un RAM rezistiv. ”
Memoria convențională numita DRAM – inmagazineaza și zerouri , folosind o sarcină electrică în fiecare celulă de memorie , dar Magnetoresistive RAM ( MRAM ) utilizează un flux magnetic . RAM rezistiv ( RRAM ) se bazează pe un sandwich din două componente , cu stratul in centru cu o rezistență diferită la materialul care formează straturile exterioare .

” Unele dintre aceste noi tehnologii care au fost în laborator și au fost găsirea aplicatii de nisa au fost obtinerea un pic mai mult pe scara larga “, a spus Coughlin . El a vorbit la conferinta Visions întâmplă în paralel cu CES International din Las Vegas .

MRAM sau RRAM ar fi posibil să reia imediat o sesiune de calcul chiar și după ce mașina a fost oprită. Memoria flash, de obicei găsite în tablete, oferă deja mediu de stocare persistent după ce alimentarea este oprita, dar noile cipuri vor efectua flash.Crossbar spune ca RRAM va furniza în cele din urmă performanță de 20 de ori mai rapida de scriere, de 20 de ori mai puțin consum de energie și de 10 ori mai multa durabilitate decât memoria flash NAND .
Ca urmare, producatorii de computere ar putea fi obligate să facă mai multe sisteme fiabile, a spus el.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: