Lenovo ThinkVision Pro2840m UHD de 28 de inci lansat la CES 2014

Lenovo este, de obicei tăcut pe tot parcursul anului, dar evenimentele la nivel mondial, cum ar fi CES este în cazul în care într-adevăr strălucește. Producătorul a lansat recent o mulțime de noi smartphone-uri si astazi a lansat o serie de super-puternice monitoare 4K UHD 28 inch.

Lenovo lansează două noi monitoare 4K HD Ultra, pe unul dintre ele rulează Android 4.3. Aceste monitoare sunt orientate spre afaceri sau case de divertisment, așa cum este indicat pe eticheta de preț.

Pornind de la 799 dolari, aceste monitoare nu vor merge ușor la portofelele clientilor, dar având în vedere prețurile altor monitoare 4K în piață astăzi, prețurile se par justificate.

Mai ieftin dintre cele două este Lenovo ThinkVision Pro2840m, un monitor 4K standard și este la pretul de 799 dolari. Lenovo oferă, de asemenea, o acoperire de garanție de trei ani cu acest model.

Al doilea monitor este numit ThinkVision 28, care are un touchscreen care rulează Android 4.3 cu gama sa obișnuită de caracteristici și funcții. Lenovo susține că monitorul ruleaza pe un chipset NVIDIA, deși nu a specificat marca. Acest monitor va beneficia de aceiași 28 inch 4K ecran, dar cu funcția touchscreen multitouch de 10 puncte. Stabilirea prețurilor la 1199 dolari pentru acest model va începe în iulie 2014, în timp ce ThinkVision Pro2840m va fi disponibil din luna aprilie.

Monitorul Lenovo 4K UHD ThinkVision Pro2840m va fi prezent in cadrul CES 2014 de la Las Vegas.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: