Edison de la Intel cel mai mic calculator

Noul calculator Intel Edison pentru dispozitive portabile, este de dimensiunea unui card SD asa cum specifica revista Computerworld.
Edison este cel mai mic calculator Intel și este destinat utilizării în electronicii de mici dimensiuni, flexibile, care pot fi purtate în jurul corpului. Computerul are un procesor Intel low-power Quark, și conectivitate wireless Bluetooth și WiFi pentru a comunica cu alte dispozitive.

“Tehnologie ușor de purtat, nu este vorba doar de a avea un aparat de fotografiat pe mână, ci aceastea trebuie să fie naturale cu chipuri invizibile”, a declarat Mike Bell, vice președinte și manager general al Grupului dispozitive noi la Intel, intr-un interviu.

Edison are o memorie DDR2 low-power, cu un suport minim de interfață, și nu are suport pentru Arduino din cutie. Dar un card de extensie va aduce un suport pentru mediul de dezvoltare, a spus Bell.

Cipul va fi disponibil pentru comunitateado-it-yourself” în jur de iunie sau iulie. Intel nu a împărtășit prețul produsului.

Intel are, de asemenea, in curs de dezvoltare chipuri, care sunt mai mici și mai eficiente energetic decât Edison și Bell nu înlătură posibilitatea de chipuri flexibile pentru dispozitivele purtate în viitor.

Cred că avem tehnologia de care este nevoie pentru a oferi lucruri mind-blowing“, a spus Bell.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: