Monitorul AOC E2495SH lansat într-un pachet accesibil

Chiar ma intrebam ce model nou va mai scoate AOC din gama Value stiind ca AOC este brandul de monitoare care s-a consacrat prin oferirea unor functii de top la preturi accesibile.

Monitorul AOC se integrează fără cusur atât în birourile profesionistilor, cât si în spatiul de lucru de acasă prin design-ul său de culoare neagră cu finisaje lucioase. În acelasi timp, unghiurile largi de vizualizare, de 170°/160°, permit vizionarea optimă a continutului multimedia indiferent de pozitia utilizatorilor fată de ecran, fie că e vorba despre filme de animatie văzute de un grup de copii, sau documente PowerPoint prezentate colegilor de birou. Rezolutia de 1920 x 1080 a ecranului de 24” (61 cm) permite afisarea si editarea comodă a tabelelor sau fotografiilor de mari dimensiuni. AOC E2495SH are un grad de luminozitate de 250 cd/m² ce oferă claritate şi culori vii atât imaginilor statice, cât şi filmelor.

Gamerii se vor bucura de timpul de răspuns de numai 2ms GTG. Astfel, monitorul afisează imagini clare, fără efect de ghosting, permitând reactii rapide si în timpul celor mai solicitante jocuri, precum shooterele. Modelul include port D-SUB de 15 pini, 2 porturi HDMI si difuzoare. 

AOC E2495SH beneficiază de o serie de tehnologii avansate ce contribuie la reducerea consumului de energie: EcoMode, care oferă posibilitatea optimizării consumului datorită celor 5 moduri prestabilite şi e-Saver, ce permite închiderea automată a monitorului, în functie de parametrii setati de utilizatori.

Pentru un plus de comoditate, functia Screen+ împarte ecranul în patru spaţii independente de lucru care pot fi uşor accesate cu ajutorul shortcuturilor. Această funcţie este ideală pentru multitasking, facilitând navigarea între mai multe programe active.

 

În conformitate cu cele mai exigente standarde, monitorul este certificat TCO, EPEAT Silver si  Energy Star 5.0. Modelul E2495SH este prietenos cu mediul, atât datorită materialelor folosite, cât şi consumului mic de energie, de 16.7W în timpul funcţionării şi de 0.3W în stand-by.

AOC E2495SH este disponibil în România la preţul de 699 lei.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.

 

Bucureşti, 20 ianuarie 2014 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: