Photoshop CC si suportul Adobe la 3D

Oare cine nu a folosit pana acum celebrul Photoshop discutand de lumea fotografiilor.

Zilele acestea Photoshop CC a primit suport 3D de la Adobe. Chiar daca Photoshop include unele functii de modelare 3D, Adobe nu se asteapta ca utilizatorii sa construiasca foarte multe obiecte “de la zero”.

Pentru ca Adobe s-a gandit si la printare Photoshop va fi implementat alaturi de imprimanta 3D System Cube si alte  produse asemanatoare. Tinand cont de faptul ca Photoshop CC face parte din serviciul de abonamente Adobe si update-ul este oferit contracost.

In actualizarea acum disponibila, abonații Creative Cloud vor vedea o gramada de imbunatatiri pentru Photoshop inclusiv unele suport interesant pentru imprimare 3D  dar si unele modificari minore pentru InDesign si Illustrator.

Da, Windows 8.1 acum are built-in-suport, dar aici e punctul slab: API 3D în Windows 8.1 asteapta un model de format mai bun. De la Microsoft, modelul de date 3D și texturile sunt considerate un flux opac de API, și nu exista nici o validare sau parsarea de orice fel.” Practic, se tratează modulul imprimare 3D ca si imprimarea 2D primitiva.

Imbunatatirile aduse experientei in pictură 3D si capacitatea de acum de a sterge cu usurinta, duplicare si de a crea instanțe de obiecte 3D prin intermediul panoului de scena 3D ar trebui sa imbunatateasca considerabil fluxul de lucru a unui artist 3D si sa cimenteze Photoshop CC ca un instrument serios 3D.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: