Monitoarele Philips și AOC vor fi distribuite din această lună și de Royal Computers

Începând cu această lună, MMD și AOC, subsidiare ale companiei TPV, își vor mări puterea de distribuție în România cu ajutorul unui nou partener, Royal Computers. Produsele celor două companii, monitoarele Philips și AOC, ocupă împreună în România poziția de lider pe piața de monitoare, însumând o cotă de piață de peste 39 procente în al doilea trimestru al anului 2015.

”Parteneriatul cu Royal Computers ne va ajuta nu doar să ne menținem prima poziție de pe piață, ci și să o consolidăm printr-o distribuție mai eficientă, astfel încât utilizatorii din România să aibă acces mai rapid la inovațiile și cele mai performante monitoare pe care cele două companii le dezvoltă”, a precizat Arabela Umbră, Sales Manager pentru România pentru MMD, compania care deține licența pentru monitoarele Philips, și AOC.Monitor AOC - G2460VQ6_

Philips - 237E7QSB_QDSB

“Înglobarea monitoarelor Philips și AOC în portofoliul de produse distribuite de firma Royal Computers va genera un business de 1.500.000 euro pentru anul 2016 și va reprezenta 10% din cifra totală de afaceri. Totodată, acestea vor reprezenta un motor nou de dezvoltare pentru firmă și vor fi un pas înainte în acoperirea solicitărilor clienților noștri”, a declarat Liviu Brezae, managing partner Royal Computers.

Royal Computers își diversifică gama de produse, introducând în premieră, prin parteneriatul cu MMD și AOC, primele monitoarele consumer și profesionale din protofoliul companiei.

Ceilalți distributori ai monitoarelor Philips și AOC în România sunt companiile Network One Distribution și Asbis România.

Despre MMD

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de display-uri LCD la nivel global.

București, 10 noiembrie 2015 – MMD și AOC

Visits: 17

Lasă un răspuns