TAG Heuer prezintă ceasul “TAG Heuer Connected”

TAG Heuer, Intel Corporation și Google au lansat un ceas conectat, proiectat de ceasornicarul de lux elvețian TAG Heuer, dezvoltat cu tehnologie Intel și care beneficiază de universal .

Ceasul TAG Heuer Connected cu Intel Inside a fost prezentat la o conferință de presă la simbolicul LVMH Tower, găzduită de Jean-Claude Biver, CEO al TAG Heuer & Președinte al Diviziei de ceasuri a Grupului LVMH, acompaniat de Brian Krzanich, CEO al Intel Corporation, și David Singleton, Director de Inginerie pentru Android la Google.TAG Heuer Connected (3)

Jean-Claude Biver a declarat: Suntem mândri să lansăm primul ceas conectat, care aduce mai mult de 150 de ani de istorie direct în viitor. Ceasul TAG Heuer Connected oferă mijloacele nu numai de a te conecta la viitor, dar, de asemenea, de a te conecta la eternitate”.

Brian Krzanich a adăugat: “Intel face posibile experiențe uimitoare, cu ajutorul tehnologiei inteligente, conectate. Împreună cu TAG Heuer și Google am creat un produs frumos, inteligent și funcțional, care armonizează cea mai recentă inovație cu mai mult de un secol de experiență în orologerie, estetică atemporală și de calitate supremă”.

David Singleton a fost de acord: “De la Google Search până la ceasuri inteligente, Google se străduiește să ofere informații corecte, exact la momentul și locul potrivit. Android este modul în care aducem această experiență utilă pentru multe dispozitive din lume. TAG Heuer Connected, alimentat de Android Wear, este un ceas de lux care este frumos și incredibil de util. Suntem încântați să-l prezentam, împreună cu TAG Heuer și Intel”.

Ce este TAG Heuer Connected?

Ceasul TAG Heuer Connected cu Intel Inside este un ceas de lux care beneficiază de peste 150 de ani de expertiză elvețiană, know-how și moștenire cultivate de TAG Heuer, un producător de ceasuri cu sediul în La Chaux-de-Fonds, leagănul orologeriei elvețiene și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, stabilit la o altitudine de 1.000 de metri, în mijlocul pășunilor alpine și munți.

Aici, ceasornicarii își petrec iernile în atelierele lor (vara, ei lucrează la ferme la pășune) începând din secolul al 18-lea, inventând ceasuri incredibile, care au construit reputația unică și imaginea extraordinară a calității și exclusivității, de care ceasurile elvețiene se bucură în întreaga lume. De mai bine de 150 de ani, TAG Heuer a inventat și produs ceasuri sport elegante, inclusiv unele dintre cele mai exacte cronografe produse de industria elvețiană de ceasuri.

Având un diametru de 46mm, design-ul TAG Heuer Connected este în primul rând cel al unui cronograf adevărat, cu o carcasă, spate și caneluri fabricate din titan grad 2, un material care asigură rezistența ceasului la impact comparativ cu un alt material tradițional, precum oțelul sau aurul. Are o curea din cauciuc negru (sunt disponibile și se vând separat alte șase culori – roșu, albastru, alb, portocaliu, verde și galben), cu o cataramă din titan grad 2. Dispune de toată eleganța, caracteristicile și nivelul de finisaj care este așteptat de la un ceas de primă mână. Prețul este stabilit la 1.500 de dolari, 1.350 de euro, 1400 de franci elvețieni și 1.100 lire sterline.

Pentru a consolida ADN-ul de ceas…

Pentru prima dată, TAG Heuer a dezvoltat trei cadrane de ceas digital (cunoscute sub numele de fețe de ceas), care oferă caracteristicile specifice din colecția Carrera a TAG Heuer, inclusiv limbi de ceas, indexuri, contoare, fereastra de dată și cronometrul.

Următoarele vor fi disponibile începând cu data de lansare: cadranul cronograf, selectorul de 3 limbi și selectorul GMT, toate afișând data și sunt disponibile într-o gamă de trei culori (negru, albastru sau alb perlat), reproducând fidel aspectul și funcțiile unui cadran adevărat, cu umbre sub limbi și un frumos efect de iluminare. Și pentru că TAG Heuer Connected este mai presus de toate un ceas, limbile digitale și indexurile rămân vizibile în orice moment, chiar și atunci când ceasul este în modul de economisire a energiei

În curând vor fi disponibile și alte fețe de ceas, așa că puteți încerca una, personalizată de ambasadorii TAG Heuer, prin aplicația exclusivă TAG Heuer, care poate fi descărcată din Google Play Store.

Și pentru a-l face și mai special

TAG Heuer Connected este un ceas adevărat, atât în ceea ce privește aspectul său, cu fețele și cronometrele sale, și, de asemenea, din punctul de vedere al “contoarelor interactive”, datorită modului unic în care sunt afișate aplicațiile sale.

Principiul este simplu: cadranul și limbile rămân, în timp ce informațiile cele mai pertinente din aplicațiile partenere sunt afișate elegant în interiorul celor trei contoare de pe cadranul cronograf la orele 12, 6 și 9, complet integrat în mediul estetic al ceasului.

Ce se întâmplă dacă o informație ce apare într-un contor te interesează într-adevăr? Atingeți contorul respectiv pentru a deschide și a interacționa cu aplicația în modul full screen.

Aplicații preferate, actualizări de sport sau alerte … este ușor de utilizat și ușurează cititul informațiilor, permițând utilizatorului să rămână concentrat pe esențial, fără ca acest lucru să strice aspectul clasic al ceasului. Aplicațiile personalizate pentru TAG Heuer și disponibile în mod exclusiv vor fi, pentru început, Insiders (stil de viață), GolfShot Pro (golf), RaceChrono Pro (curse cu motor) și Viewrangers (trailing), care vor fi oferite cu abonamente gratuite. Un Software Development Kit special dezvoltat (SDK) permite îmbunătățiri pe viitor.

În plus, TAG Heuer a adăugat funcțiile clasice, care sunt o parte cheie a universului ceasurilor: timer, alarmă și cronometru, a căror proiectare respectă codurile brandului.

Inteligent. Dar în ce măsură?

Condiții de viață, de călătorie, obținerea de informații, conectarea … ceasul TAG Heuer Connected este partenerul perfect. Acesta reunește cele mai bune lucruri din ambele lumi: un ceas TAG Heuer cu inteligența de calcul.

TAG Heuer a lucrat îndeaproape cu Intel și Google pentru a crea un ceas de lux care a combinat conectivitatea și inteligența de calcul cu patrimoniul orologeriei elvețiene. Ceasul are un procesor Intel® Atom™ Z34XX și rulează pe platforma Android Wear.

Intel a produs inteligența din interiorul ceasului pentru a optimiza performanțele și a permite o multitudine de opțiuni de conectivitate, inclusiv streaming audio, Bluetooth și Wi-Fi, și pentru a permite utilizatorilor să valorifice o gamă completă de caracteristici oferite de sistemul de operare Android Wear.

Cu 4GB de memorie și autonomie pentru întreaga zi, datorită bateriei sale cu litiu, de ultima generație, ceasul TAG Heuer Connected este echipat cu un microfon mic pentru comunicații, cu ajutorul controlului vocal Google și un touchscreen din cristal safir – completarea indispensabilă a coroanei din dreptul orei 3. Întreaga piesă a fost făcută rezistentă la apă, pentru utilizare de zi cu zi și este evaluată cu standardul IP67.

Ce se întamplă dacă telefonul nu este cu tine? Nicio problemă. Ceasul va continua să calculeze, afișeze și să schimbe date, iar atâta timp cât aveți o conexiune Wi-Fi, va rămâne conectat la cloud. Desigur, aplicațiile sale rezidente (muzică, timer, alarmă, numărător de pași) rămân active chiar și atunci când nu este disponibilă o conexiune

Android Wear deschide ceasul la un univers aproape infinit, un ecosistem care se îmbogățește zi și noapte: mii de aplicații Android sunt deja disponibile pentru utilizatorul ceasului TAG Heuer Connected pentru a fi descărcate. Aplicațiile cheie, utilizate în prezent de milioane, cum ar fi Google Fit, Google Translate, Google Maps și Google Search folosind vocea utilizatorului sunt deja disponibile pe ceas și vor afișa informații cu doar o privire.

Ceasul poate fi sincronizat cu un telefon care rulează Android 4.3+ sau iOS 8.2+. Se încarcă folosind un încărcător de contact. Pur și simplu se așază ceasul pe el pentru a-l reîncărca.

Ceasul, de asemenea, beneficiază de o garanție de doi ani, precum și alte ceasuri TAG Heuer.

Un ceas conectat, care poate fi, de asemenea, un cadou atemporal

În cele din urmă, oricine cumpără un ceas TAG Heuer Connected va avea ocazia să-l schimbe pentru un ceas mecanic cu mecanism elvețian în interior.

La sfârșitul perioadei de garanție de doi ani a ceasului Connected, clienții pot merge la orice magazin TAG Heuer și să schimbe TAG Heuer Connected pentru un ceas mecanic elvețian Carrera. Cu un design similar, realizat de asemenea din titan de grad 2, acest ceas mecanic a fost dezvoltat exclusiv și rezervat pentru proprietarii de ceasuri Connected. Prețul său este stabilit la 1.500 de dolari, 1.350 de euro, 1.400 de franci elvețieni și 1.100 de lire sterline.

Pentru a completa experiența, o platformă online care aduce împreună toți utilizatorii

A fost creată o platformă online dedicată, tagheuerconnected.com, pentru a partaja cele mai recente caracteristici și pentru a obține aplicațiile partenere disponibile pentru fețele de ceas. Ceasul TAG Heuer Connected este disponibil la vânzare chiar acum pe site-ul tagheuer.com, în mai mult de 100 de magazine TAG Heuer și la 150 de retaileri din toată lumea, selecționați cu atenție. Lista cu punctele de vânzare poate fi consultată la tagheuerconnected.com.

* TAG Heuer este ceasornicarul elvețian care a inventat pinionul oscilant în 1887, primul cronograf cu o precizie de 1/100 dintr-o secundă în 1916, primul cronograf care a mers în spațiu pe încheietura mâinii americanului John Glenn în februarie 1962, Heuer Carrera în 1963, a V4 Monaco în 2004, cu primul mecanism condus de curele fine ca un fir de păr și TAG Heuer Carrera Mikropendulum în 2013, cu primul cronograf magnetic.

Despre TAG Heuer

TAG Heuer reprezintă avangardismul producției de ceasuri elvețiene din 1860. Avangardismul este în cultura și filozofia companiei. Moștenirea noatră este contruită pentru a depăși limitele și regulile: valorificarea curajului pentru a depăși restricțiile impuse de tehnologie și de a crea ceasuri de lux îndrăznețe cu spirit de curse reale și un dram de performanță. Brandul a marcat istoria, în special în domeniul cronografelor cu o acuratețe mecanică de neegalat. Cu Jean-Claude Biver, CEO al TAG Heuer și Președinte al LVMH Group Watch Division la conducere, modelele anului 2015 au dat dovadă de o nouă dinamică în ceea ce privește viteza și mediul schimbat. TAG Heuer este în prezent singurul producător de ceasuri care poate comunica în toate cele patru lumi: artă, lifestyle, sport și patrimoniu. Parteneriatele noastre (Bundesliga, World Surf League & Big Wave Tour, FIA Formula E, Monaco Grand Prix…) și ambasadorii, legenda fotbalului Cristiano Ronaldo, modelul Cara Delevingne, sportivul american Tom Brady, DJ-ii David Guetta & Martin Garrix, cântăreața chineză GEM & actorul Li Yifeng, jucătoarea de tenis Maria Sharapova… toți reflectă valorile comune pentru minte sănătoasă, atitudine și ambiție. Sloganul companiei, “#Dontcrackunderpressure”, este mai mult decât un enunț: este o stare de spirit. TAG Heuer este parte a Grupului LVMH.

New York, Statele Unite ale Americii, 10 noiembrie 2015 – TAG Heuer, Intel Corporation și Google

Visits: 169

Lasă un răspuns