ALLVIEW lanseaza VIVA i7G, prima tableta cu processor INTEL SoPHIA 3G-R

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi tableta VIVA i7G, o soluție practică și accesibilă pentru utilizatorii aflați în căutarea unui raport avantajos calitate/preț.

“Este prima tabletă dotată cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta oferă performanțe remarcabile și asta ne-a convins să-l integrăm în produsele noastre. Tableta pe care o lansăm astăzi, VIVA i7G rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview Viva i7G (2)

Tableta VIVA i7G beneficiază de conectivitate 3G HSDPA și oferă viteză de download de până la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecvența 1 Ghz și soluția grafică Mali 450 MP asigură o experiență multimedia plăcută.

Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB și poate fi extinsă cu până la 128 GB printr-un card microSD.

VIVA i7G este un dispozitiv ușor de folosit și foarte practic datorită dimensiunii sale reduse și designului compact. Tableta are un display de 7” și la nevoie poate fi cel mai util ghid de călătorie grație sistemului GPS încorporat.

Funcția de apelare transformă Viva i7G în telefon, pentru a efectua și primi apeluri, mesaje text sau multimedia. În plus, camera frontală este ideală pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicații dedicate. Camera principală a tabletei are 2 MP și le va permite utilizatorilor să surprindă imagini speciale ce pot fi păstrate în memoria tabletei sau transferate către alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.

Prețul tabletei este de 399 lei. Terminalul poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 10 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate începând cu data de 11 noiembrie 2015.

 

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din Romania. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră și performanță ridicată.

București, 10.11.2015 Allview

Visits: 0

Lasă un răspuns