Modele noi de bare de sunet și boxe de bază, plus două receptoare AV 4K

Noua gamă de sisteme Home-Cinema Sony pune la dispoziție o mulțime de opțiuni noi audio-video și include funcții de top, care se regăseau pe modelele de vârf din 2015, precum Google Cast™[i], Spotify Connect și redare Wireless Multi-room, la prețuri accesibile.

HT-XT2 2

Gama Sony Home-Cinema 2016 cuprinde trei bare de sunet, un sistem complet ”hibrid” pe 5.1 canale, o boxă de bază all-in-one și două amplificatoare multi canal. Cu noile sisteme vei avea parte oricând de o experiență audio-video desăvârșită – modele din gamă sunt compatibile cu standardul High-Resolution Audio, includ aplicații de streaming online, se pot integra în sisteme de boxe wireless și sunt compatibile cu standardul 4k.

Bara de sunet premium High-Resolution HT-NT5

Bara de sunet premium HT-NT5 se va remarca în orice cameră, fie că te relaxezi la televizor sau că organizezi o petrecere cu prietenii. Cu o carcasă din aluminiu, bara este o prezență discretă și nu blochează câmpul vizual din fața televizorului, fiind dezvoltată după principiul de design de anul acesta al televizoarelor BRAVIA ”Slice of Living”. Boxa este controlată printr-un ecran tactil, iar firele sunt ascunse în stand-ul televizoarelor BRAVIA.

Mai mult decât orice, te vei delecta cu sunetul amplu, detaliat, reprodus din conținutul High-Resolution Audio de astăzi, datorită celor șase boxe individuale dotate cu amplificator propriu. În plus, noul subwoofer cu magneți dubli Sigma reproduce un bass puternic și profund.

Împreună cu un televizor 4K, sistemul HT-NT5 este tot ce ai nevoie pentru viitor în ceea ce privește conținutul, de la video streaming, la titluri 4K Ultra HD Blu-ray Disc™.

Portul HDMI 2.0 te ajută să vizionezi în cele mai bune condiții filmele 4k, chiar dacă televizorul tău are câțiva ani. Protocolul HDCP 2.2 înlătură problemele de redare a conținutului 4K cu ultimele reglementări de protecție copyright. Funcția HDR redă noile creații video, masterizate în High Dynamic Range, în imagini cu un contrast impresionant. În plus, datorită paletei extinse de culori permise de standardul 4K 60p 4:4:4, vei vedea imagini detaliate și colorate așa cum ai visat până acum. Datorită conexiunii Wireless Surround, poți extinde ușor sistemul cu o pereche de boxe wireless în camere diferite ale casei tale. Și poți controla întregul sistem din telefon sau tabletă prin aplicația SongPal app.

Noua serie de bare de sunet include și modelul HT-CT790, care umple camera cu o putere impresionantă de 330W, asistată de tehnologia unică Sony S-Force Pro și un deflector de sunet nou amplasat deasupra fiecărei boxe, care contracarează efectul de rază al difuzoarelor și creează o experiență audio uniformă. La fel ca sistemul HT-NT5, modelul HT-CT790 permite conexiuni Wireless Multi-room și Wireless Surround, putând fi controlat cu aplicația SongPal.

Bara de sunet HT-CT390 dezvoltă 300W pe canale 2.1 și folosește deflectorul de sunet conceput pentru CT790, pentru a reda sunetul uniform pe o rază mai mare. Conexiunea NFC îți va fi de ajutor în orice situație, fie că te relaxezi ascultând muzica preferată sau că dai o petrecere pentru prieteni. Nu este nevoie decât să atingi smartphone-ul sau tableta de bara de sunet pentru a reda muzica în camera.

Boxa de bază HT-XT2

Boxa de bază HT-XT2 este concepută pentru a duce la un alt nivel experiența audio TV, fără a irosi spațiu din camera, cu o putere de 170W pe 2.1 canale. Boxa se amplasează foarte ușor, direct sub televizorul tău, fără a avea nevoie de cabluri suplimentare, suprafața de contact fiind construită din sticlă rezistentă la zgârieturi.

Datorită tehnologiei Sony LDAC, poți conecta o pereche de căști prin Bluetooth, pentru a te bucura în intimitate de sunetul de la televizor. De asemenea, poți extinde sistemul de sunet cu boxe wireless în camere diferite și poți beneficia de opțiunile Wireless Surround. Google Cast și Spotify Connect deschid un univers nou de servicii online de muzică. Astfel, poți reda direct de pe smartphone-ul sau laptopul tău muzica oferită prin servicii precum Deezer sau Google Play Music

Sistemul surround de bare de sunet HT-RT3 pe 5.1 canale

Dacă ceea ce îți dorești este un sunet foarte puternic, cu o claritate oferită de un sistem pe 5.1 canale, sistemul complet HT-RT3 este modelul potrivit, dezvoltând o putere fenomenală de 600W. Este foarte ușor să amplasezi și să conectezi sistemul la televizor, cu mai puține boxe și fire decât un sistem tradițional 5.1 (sistemul are o boxă subție centrală, un subwoffer și două boxe spate).

Receptoarele AV pe 7.2 canale STR-DN1070 și STR-DH770

Un adevărat centru audio pentru mai multe încăperi, vârful de gamă AV Home Cinema STR-DN1070 impune standarde noi în ceea ce privește calitatea audio din clasa sa.

Un nou convertor DAC (convertor digital analog) suportă redarea nativă DSD și asigură reproducerea fidelă a fișierelor High-Resolution Audio prin conexiuni HDMI, USB sau altele.

Sistemul este conceput pentru a fi compatibil cu tehnologiile de generație următoare, inclusiv standardul HDMI 2.0 și protocolul HDCP 2.2. Receptorul redă filme 4K 50p/60p 4:4:4, fiind ideal pentru televizoarele de ultimă generație care pot reda o paletă extinsă de culori. De asemenea, poți reda conținutul masterizat în HDR

În plus, este foarte simplu să conectezi două boxe spate wireless pentru a beneficia din plin de sistemul pe 5.2 canale, fără a folosi cabluri suplimentare.

Disponibil în noua gamă este și receptorul STR-DH770, compatibil cu cele mai recente standarde 4K, care reproduse un sunet profund printr-un sistem cu boxe frontale și prin tehnologia Front Surround DSP[ii]

Despre Sony

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări

7 ianuarie 2016 – Sony

Visits: 0

Lasă un răspuns