Dell Latitude de la Dell oferă angajaţilor din companii tot ce îşi doresc

Directorii IT îşi pot cunoaşte acum cel mai nou prieten: noua familie de echipamente Dell Latitude de la Dell oferă angajaţilor din companii tot ce îşi doresc de la un laptop şi un dispozitiv 2-în-1 cu satisfacerea cerinţelor legate de securitate, gestiune facilă şi fiabilitate

• Având ca sursă de inspiraţie linia de produse premiate XPS, noul portofoliu de produse Dell Latitude a fost actualizat cu cele mai subţiri şi uşoare notebook-uri şi dispozitive 2-în-1 din clasa business fabricate vreodată
• Dell îşi extinde portofoliul de monitoare cu primul monitor OLED, primele monitoare InfinityEdge din lume şi noul monitor wireless.

Dell-Ultrasharp-30-ultra-hd-4k-oled-monitor

În cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale premiate Latitude care combină caracteristicile de securitate, gestiune facilă şi fiabilitate de care au nevoie clienţii din zona business. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge şi materiale de tip premium după care tânjesc consumatorii. Adaptate după linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude şi UltraSharp reprezintă cel mai complet proces de reproiectare de produse comerciale din istoria companiei şi demonstrează angajamentul Dell pentru livrarea unor experienţe fără rival care să satisfacă şi impresioneze profesioniştii mobili din lumea afacerilor de azi.

“Timp de mai bine de 20 de ani, produsele Latitude au însemnat o opţiune de top pentru clienţii din zona comercială din întreaga lume datorită caracteristicilor fără rival legate de securitate, gestiune facilă, fiabilitate şi suport tehnic”, a declarat Kirk Schell, vicepreşedinte şi director general, commercial client solutions, Dell. “Prin noua linie de produse Latitude, Dell furnizează dispozitive din zona comercială pe care angajaţii din companii şi le vor dori datorită faptului că sunt mai subţiri, mai uşoare şi mai performante decât multe din produsele de consum populare, fără compromisuri pe partea de securitate şi gestiune – cerinţe de primă linie în IT.”

În plus, clienţii Dell din zona comercială au indicat faptul că intenţionează să treacă la Windows 10 mai repede decât au procedat în cazul sistemelor anterioare de operare Windows. Windows 10 oferă stabilitatea sistemului Windows 7 împreună cu caracteristicile tactile ale sistemului Windows 8.1, astfel încât noile dispozitive, aşa cum sunt cele 2-în-1, vor oferi o experienţă bună utilizatorului. Inginerii Dell şi Intel au lucrat în parteneriat pentru a crea un sistem care include cele mai noi procesoare Intel vPro pentru includere pe platforme premium de lucru, ce vor schimba modul în care sunt operate afacerile atunci când vine vorba de colaborare, securitate şi productivitate. “Prin combinarea acestor progrese cu designul de mici dimensiuni şi portabil al produselor comerciale Dell, acum este cel mai bun moment de efectuare a unei actualizări de dispozitiv”, a spus Schell.

Latitude 13 7000, Latitude 12 7000, Latitude 11 5000: design superb şi caracteristici care impresionează
Portofoliul Latitude a fost fundamentat pe securitate din clasa business, gestiune facilă şi fiabilitate. Seriile Latitude 3000, 5000 şi 7000 au fost complet reproiectate cu un design mai subţire şi mai uşor, eficienţă excelentă şi opţiuni puternice de procesare. Dell şi-a actualizat linia comercială folosind ca sursă de inspiraţie în design apreciata linie de produse XPS, astfel încât clienţii din zona comercială să se poată bucura de aceeași formă zveltă şi de materialele unicat care conferă greutate mică şi rigiditate întregii serii. Punând accentul pe crearea de produse frumoase, de care utilizatorii să fie mândri, noile suplimentări din seria Latitude 13 7000 Ultrabook, Latitude 12 7000 2-în-1 şi Latitude 11 5000 2-în-1 sunt construite pe baza elementelor cheie cerute de IT, oferind în acelaşi timp performanţele ridicate de care e nevoie în mediile de lucru rapide şi pretenţioase de astăzi.

• Dell Latitude 13 7000 Series Ultrabook este cel mai subţire (14,32 mm) şi mai uşor (2,48 livre) notebook de 13 inci de clasă business din lume. Construit prin folosirea de straturi unidirecţionale de fibră de carbon, acelaşi material folosit în aplicaţii industriale, precum navele spaţiale sau avioanele, Latitude 13 poate suporta rigorile unei utilizări intense păstrându-şi alura atrăgătoare. Ca singur Ultrabook de clasă business cu ecran InfinityEdge din lume, produsul dispune de un strat special ultrasubţire în jurul ecranului, care generează o experienţă unică de vizionare pentru prezentări, documente şi materiale video. În plus, Latitude 13 include Thunderbolt 3 pentru un transfer de date de opt ori mai rapid decât în cazul USB 3.0, ecrane duale 4k şi USB Type-C, ce permit folosirea unui singur cablu pentru andocare, alimentare, video, audio şi transfer de date. Perfect pentru angajaţii în permanentă mişcare, laptop-ul oferă până la 10 ore de viaţă a bateriei şi are caracteristici avansate de securitate – incluzând un cititor de smartcard, cititor de amprentă digitală, cititor RFID şi software de securitate şi criptare.

• Construit special pentru profesioniştii din elita mobilă, echipamentul Dell Latitude 12 7000 Series 2-în-1 este cel mai uşor dispozitiv 2-în-1 de 12,5 inci, care oferă ce e mai bun din ambele lumi acelora care îşi doresc deplina funcţionalitate a unui laptop, ca performanţe şi design, dar şi uşoara convertire la o tabletă. Designul unicat nu prevede niciun fel de locaşuri de prindere, balamale sau pinuri de aliniere, ci foloseşte magneţi, reuşind astfel o tranziţie uşoară între diverse moduri de utilizare în scop de flexibilitate şi productivitate maxime. Latitude 12 oferă un ecosistem de clasă mondială, care include două opţiuni de tastatură adaptate pentru stilurile de lucru ale profesioniştilor. Dell Latitude 12 Slim Keyboard este o tastatură de dimensiuni complete, cu greutate mică, bine spaţializată, cu taste luminate din spate pentru scriere fără efort, şi oferă o gamă deplină de unghiuri de vizualizare. În plus, Dell Latitude 12 Premium Keyboard se conectează cu o singură mână la tabletă şi dispune de taste luminate din spate şi control al cursorului mouse, cu un touchpad de mare precizie. Dispunând de un ecran subţire de 8 mm, construit în sistem monopiesă din magneziu şi material Corning® Gorilla® Glass NBT™ întărit şi fiind singurul dispozitiv 2-în-1 de business cu un ecran tactil 4K UltraSharp™ UHD, echipamentul Latitude 12 înseamnă un dispozitiv mobil impresionant pentru cei mai pretenţioşi profesionişti mobili.

• Dell Latitude 11 5000 Series 2-în-1 este un echipament subţire şi uşor, de 10,8 inci din clasa business construit cu cele mai bune caracteristici de securitate şi gestiune facilă din lume. Proiectat din materiale premium, care includ magneziul şi sticla întărită, echipamentul Latitude 11 este un instrument de productivitate care atrage şi mulţumeşte gusturile oricărui profesionist de business. Cu o masă de doar 1.56 livre, dispozitivul 2-în-1 este unul simplu, portabil, care oferă o tranziţie fără efort între tabletă şi laptop. Dispozitivul oferă profesioniştilor IT şi de business securitate robustă şi capabilităţi de gestionare, incluzând criptare, autentificare avansată, prevenţie malware de top, instalare de sistem automată şi cursivă, monitorizare şi actualizare.

Primul monitor OLED de la Dell şi primele monitoare InfinityEdge din lume: extindere a portofoliului de monitoare Dell
Dell a lansat, de asemenea, o nouă colecţie de monitoare câştigătoare de premii CES Innovation Award, care include un monitor OLED, două monitoare InfinityEdge ce oferă un ecran practic fără margini şi un monitor wireless ce permite utilizatorilor mobili să se conecteze direct la ecran fără cabluri.
• Monitorul Dell UltraSharp 30 OLED este primul monitor OLED de la Dell care aduce avantajele tehnologiei de afişare OLED la îndemâna profesioniştilor care folosesc PC-ul pentru a lucra în medii unde culoarea este critică, aşa cum sunt artele grafice şi fotografia. Monitorul furnizează un extraordinar raport de contrast de 400.000:1, ce oferă “True Black”, acoperirea de spaţii de culoare industrială precum AdobeRGB şi DCI-P3, rezoluţie de mare detaliu Ultra HD 4K şi un timp de răspuns ultra-rapid, de 0,1 ms.
• Monitoarele Dell UltraSharp InfinityEdge oferă primele ecrane InfinityEdge din lume cu margini ultrasubţiri pe toate laturile. Proiectate cu un braţ suplimentar pentru flexibilitate de ajustare sporită şi management de cabluri integrate, acest echipament, care a primit premii pentru inovaţie şi eco-design în cadrul CES 2016 ajută la maximizarea spaţiului de lucru şi minimizarea spaţiului ocupat de accesoriile PC-ului. Ambele monitoare, Quad HD de 27 inci şi Full HD de 23,8 inci, beneficiază de performanţe de ecran fără rival, precizie de culoare şi conectivitate extinsă.
• Monitorul Dell UltraSharp 24 Wireless este dotat cu tehnologie de ultimă oră ce permite utilizatorilor să afişeze şi să gestioneze conţinut, simultan de pe un laptop Windows şi un telefon inteligent cu sistem Android.

Dell Dock şi Dell Thunderbolt Dock: conectând ecosistemul de procesare
Ca un ajutor critic pentru productivitate şi multitasking, Dell oferă un sistem cuprinzător de accesorii în scop de completare a experienţei de lucru. Anunţate în toamna trecută, Dell Dock şi Dell Thunderbolt Dock oferă utilizatorilor comerciali oportunitatea de a integra efectiv ecrane, dispozitive de tip mouse şi tastaturi externe. Ambele docuri sunt echipate cu porturi USB Type-C de generaţie următoare care suportă date, video şi alimentare cu energie electrică prin intermediul unui singur cablu cu formă zveltă. Dell Dock este esenţial pentru cei care lucrează la birou, în recepţii de hoteluri şi birouri de relaţii cu clienţii, precum şi pentru activităţile colaborative din sălile de conferinţe, în vreme ce Dell Thunderbolt Dock cu tehnologie Intel® Thunderbolt™ 3 reprezintă un accesoriu perfect pentru utilizatorii care folosesc intens procesarea de date şi pentru clienţii tradiţionali de staţii de lucru, cum este cazul clienţilor de echipamente Dell Precision.

Suport tehnic de top
Serviciul de suport tehnic de la Dell, câştigător de premii (1), ProSupport Plus, pentru PC-uri şi tablete, este disponibil pentru noua linie de produse Latitude. Sprijinit de tehnologia inovatoare SupportAssist de la Dell, serviciul de suport ProSupport Plus pentru PC-uri şi tablete este singurul serviciu de suport complet care combină accesul prioritar 24×7 cu suportul expert, repararea daunelor accidentale şi monitorizarea proactivă, predictivă în scopuri de prevenţie şi rezolvare automată a problemelor (2). Prin intermediul acestei soluţii, clienţii cheltuiesc cu 84% mai puţin timp cu apelurile telefonice de suport şi parcurg cu 58% mai puţini paşi pentru rezolvarea unor probleme comune de hardware decât în cazul principalilor competitori Dell (3). În plus, clienţii cu peste 1.000 de sisteme ProSupport Plus au parte de un Technical Account Manager dedicat, care serveşte drept unic punct de raportare şi furnizează rapoarte lunare de activitate.

Vizitaţi Dell la Yardbird în timpul CES 2016 ca să vedeţi cât de mult “Ne place munca dumneavoastră”
În cadrul CES, Dell sărbătoreşte munca plină de inventivitate şi inovaţie pe care o fac clienţii utilizând tehnologie Dell. Dell găzduieşte o galerie interactivă sub numele “Ne place munca dumneavoastră” în cadrul Yardbird Southern Table & Barde la Venetian pentru a evidenţia diversitatea muncii în cadrul unor exponate unicat. Spaţiul Dell va fi deschis între 6 şi 8 ianuarie, începând de la 8 am PT pentru toţi vizitatorii CES cu badge, care pot trece pe acolo ca să verifice instalările originale, demo-urile şi experienţa creatoare “Ne place munca dumneavoastră”.

Premiile CES Innovation Awards
Dell anunţă cu mândrie că mai multe produse ale companiei au fost selectate pentru premiere la2016 CES Innovation Award. Printre produsele Dell care pleacă acasă cu astfel de premii, în cadrul unei competiţii anuale care gratifică designul remarcabil şi ingineria produselor tehnologice, se numără:

• Latitude 13 7000 SeriesLaptop (categoria Computer Hardware)
• Latitude 12 7000 Series 2-in-1 (categoria Tablets & E-Readers)
• Tableta Latitude 12 Rugged (categoria Tablets & E-Readers)
• Notebook-ul Precision 5510 (categoria Computer Hardware)
• XPS 12 (categoria Computer Hardware)
• Monitoarele UltraSharp OLED (categoria Computer Peripherals)
• Monitoarele UltraSharp Wireless Monitors (categoria Computer Peripherals)
• Monitoarele UltraSharp InfinityEdge (categoria Computer Peripherals)
• Monitoarele UltraSharp InfinityEdge (categoria Eco-Design)

Despre Dell
Dell Inc. este o companie receptivă la cerinţele consumatorilor, livrând tehnologii şi servicii inovatoare care îi ajută să obţină mai mult. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dell.ro.

București, 7 ianuarie 2016 – Dell

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: