TP-LINK lansează routerul care transformă orice casă

TP-LINK®, producător global de echipamente de rețea pentru consumatorii finali și companii, a anunțat astăzi lansarea routerului cu touchscreen pentru locuințe inteligente SR20, un router all-in-one, cu funcție de hub Internet of Things (IoT), compatibil cu tehnologiile ZigBee și Z-Wave.

SR20

SR20 asigură performanță la nivelul standardului AC1900 și furnizează control centralizat al întregii locuințe, fiind compatibil cu o gamă largă de dispozitive conectate. Totodată, TP-LINK anunță o linie completă de dispozitive automatizate de securitate, iluminat și managementul energiei, compatibile cu SR20. Între acestea se numără camerele de supraveghere de zi și noapte, becurile Wi-Fi, prizele și switch-urile inteligente cu sistem de monitorizare a energiei. Cele mai noi dispozitive TP-LINK pot fi văzute la CES, standul 31163.

“Conexiunea stabilă este foarte importantă pentru locuințele inteligente, iar extinderea TP-LINK în această zonă constituie o evoluție naturală care ne permite să furnizăm produse inovatoare. Routerul pentru locuințe inteligente SR20 combină cea mai bună soluție de conectivitate din clasa sa cu cele mai populare tehnologii IoT ale momentului pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună experiență asociată acestui nou stil de viață. Cu ajutorul liniei extinse de produse pentru locuința inteligentă, consumatorii se pot bucura de conexiuni stabile pentru a gestiona ușor dispozitivele și a rămâne conectați la ce se întâmplă cu locuința lor când sunt plecați”, a declarat Lewis Wu, vicepreședinte executiv pentru TP-LINK SUA.

Routerul TP-LINK SR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate și interacțiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate. Utilizatorul poate programa, astfel, aprinderea becurilor în momentul în care intră în casă, sau reglarea automata a termostatului la o anumită temperatură. Compatibilitatea cu tehnologiile ZigBee, Z-Wave și Wi-Fi asigură funcționarea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv aparținând altor producători. În plus, SR20 poate trimite notificări cu ajutorul aplicației pentru dispozitive mobile Kasa, pentru a înștiința utilizatorii dacă becurile au fost lăsate aprinse, dacă detectează fum sau scurgeri de apă.

Performanță superioară

Asigurând viteze superioare de până la 1900Mbps, routerul permite utilizatorilor să facă streaming 4K, să descarce fișiere mari sau să se joace online fără lag. Totodată, SR20 dispune de tehnologia beamforming îmbunătățind acoperirea și stabilitatea. Routerul este compatibil cu protocoalele wireless mai vechi precum 802.11 a/b/g/n.

Caracteristici:

  • Permite conectarea dispozitivelor inteligente compatibile cu ZigBee, Z-Wave și Wi-Fi
  • Dispozitivele pot fi controlate de pe smartphone sau tabletă pentru a programa task-uri sau a verifica dispozitivele folosind aplicația Kasa
  • Asigură viteze combinate de până la 1900Mbps în cele două benzi de frecvență de 5GHz (până la 1300Mbps) și 2.4GHz (până la 600Mbps)*
  • Are procesor dual-core de 1GHz capabil să susțină un trafic intens de date
  • 4 porturi Ethernet Gigabit pentru conexiuni pe fir rapide de mare viteză
  • Ecran tactil de 4.3” pentru accesarea rapidă a celor mai utilizate funcții
  • Porturi USB 3.0 și USB 2.0 pentru partajarea ușoară în rețea de poze, muzică și clipuri video
  • Control parental pentru limitarea timpului petrecut online, dar și a tipului de conținut accesat.
  • Rețea guest pentru a oferi musafirilor acces separat la Wi-Fi
 • Slot SD integrat pentru stocarea de conținut

 • Tehnologie beamforming pentru conexiuni wireless stabile
 • Opțiuni avansate de criptare pentru protecția datelor
 • Suportă standardul 802.11ac și este compatibil și cu protocoalele 802.11a/b/g/n

Despre TP-LINK: TP-LINK este producător global de echipamente de rețea pentru clienți SOHO și IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE** în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări și deservesc zeci de milioane de clienţi. Dedicat activităților de cercetare și dezvoltare, producției eficiente și managementului strict al calității, TP-LINK oferă echipamente de rețea recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria routerelor wireless, gateway-uri DSL/cablu, adaptoare powerline, range extendere, camera cloud, accesorii pentru locuințe inteligente.

* Ratele maxime de transmisie a datelor derivă din specificațiile standardului IEEE 802.11. Raza de acoperire și viteza se bazează pe condiții normale de utilizare. Vitezele reale și acoperirea nu sunt garantate și depind: 1) de condițiile de mediu, inclusiv materialele din care este construită locuința, obstacole, etc; 2) de condițiile de rețea, inclusiv interferențele locale, volumul și intensitatea traficului, amplasarea dispozitivului, complexitatea rețelei; 3) limitările dispozitivului client, calitatea conexiunii, localizarea, etc.

BUCUREȘTI, 7 ianuarie 2016 – TP-LINK®

Visits: 1

Lasă un răspuns