Miele lansează în România primul frigider cu front de tablă neagră

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piața din România K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră.

Practic, pe noul  frigider de la Miele, clienții pot desena și scrie cu cretă pe tablă.

Dr. Markus Miele, Loredana Butnaru-Miele Romania, Dr. Reinhard  Zinkann (Medium)

“Designul noului frigider dă o notă veselă și oferă prospețime bucătăriei. Clienții își pot nota lista de cumpărături, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este, practic, un produs pentru întreaga familie”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.

Funcții cheie ale noului frigider

Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, care combină funcționalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition (Medium)

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spațiu și confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt. Produsele au și iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina să se aprindă treptat la deschiderea ușii. Mai mult decât atât, noua generație oferă un sistem de iluminat și în congelator.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase” în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition -2 (Medium)

Designul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

“Tendința pieței este de a construi spații de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spațiu compact ideal. Miele susține acest nou trend lansând frigiderele de sine stătătoare cu front din sticlă neagră sau alb-lucioasă sau chiar cu front din tablă neagră”, subliniază Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere păstrează aceleași calități caracteristice brandului Miele, având o durată de viață de minim 20 de ani.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

În dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.700 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2014/2015, a obținut vânzări în valoare totală de 3,5 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

București, 15 iunie – Miele

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: