Media Galaxy lansează în premieră Horizon Zero Dawn

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, anunță lansarea în premieră a jocului Horizon Zero Dawn, cel mai nou titlu exclusiv PlayStation 4, dezvoltat de Guerilla Games. Acesta va fi disponibil spre vânzare începând cu data de 1 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

mg2

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți pasionații de jocuri pe data de 1 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor putea încerca, în premieră, Horizon Zero Dawn, și vor putea participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritori.

mg1

mg

Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care vor avea ocazia de a câștiga abonamente PlayStation Plus de 3 luni. De asemenea, toți cei care cumpără jocul Horizon Zero Dawn pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru unul dintre cele doua pachete formate dintr-un controller SONY DualShock 4 Glacier White + Abonament PlayStation Plus 1 an.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului de lansare. Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy.

Despre Horizon Zero Dawn

Intr-o lume post-apocaliptică unde natura a revendicat ruinele unei civilizații uitate, mici grupuri de oameni trăiesc în triburi de vânători și fermieri. Dominația asupra sălbăticiei a fost uzurpată de mașinării – creaturi mecanice feroce cu origine necunoscută. Joacă cu Aloy, o tânără vânătoare în căutarea destinului ei printre rămășițele trecutului antic.  Alungată de la naștere de propriul trib, Aloy a învățat să își valorifice agilitatea, viclenia și puterea de a ținti pentru a se apăra de mașinării, de triburile rivale și de sălbăticia nemiloasă.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

București, 27 februarie 2017 – Media Galaxy

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: