Huawei TE10 Cloud Video Endpoint castiga premiul iF 2017 pentru Design

Huawei a castigat premiul iF Design Award pe 2017 pentru endpoint-ul cloud video TE10 huddle-room. Premiul este rezultatul aspectului atractiv al produsului, al functiilor sale usor de implementat, integrarii perfecte intre software si hardware, si al design-ului sau usor si interactiv.

Huawei_TE10_endpoint_iF Design

TE10 a fost lansat in septembrie 2016. Echipa de design de la Huawei a avut in vedere utilizatorul in prim-plan, oferind constant produsului TE10 un design intelligent pentru o utilizare convenabila si facila. Astfel echipamentul portabil poate fi instalat in decurs de un minut si poate accesa cu usurinta servicii de videoconferinta in cloud. TE10 incorporeaza, intr-o singura cutie metalica cu brat pliabil: o camera video Full HD, codec, microfon, difuzor, bluetooth si WiFi. Cutia de dimensiuni reduse masoara 9 cm pe inaltime, latime si adancime, si cantareste doar 500 g. TE10 se potriveste oricaror conferinte sau oriunde este nevoie de colaborare video.

“Endpoint-ul TE10 s-a nascut din strategia noastra de dezvoltare a comunicarii convergente cloud-based, ce are la baza o arhitectura deschisa,” a declarat Wang Xiangjiong, General Manager, Huawei Video Conferencing Domain. “Vom continua sa lucram intens pentru a lansa produse de varf, care sa ajute utilizatorii sa devina mai eficienti si sa dezvolte servicii inovatoare pentru clientii lor.”

 In prezent, TE10 este folosit atat in China, Europa, America Latina cat si si alte regiuni. Clientii si partenerii Huawei sunt multumiti de functiile sale usor de utilizat, de consumul redus de latime de banda si de adaptabilitatea sa excelenta la retea.

Premiul iF pentru Design a dateaza din anul 1953 si este gazduit de catre compania iF International Forum Design (iF) din Hanovra. Este considerat “Oscar-ul pentru Design”, unul dintre cele mai importante premii pentru design din lume.

Modelul TE10 va fi expus in standul Huawei din cadrul Mobile World Congress (MWC) 2017 si de la CeBIT 2017. MWC va avea loc in Barcelona, Spania, intre 27 februarie si 2 martie. Expozitia CeBIT de Electronice/Informatii si Comunicatii va avea loc in Hanovra, Germania, intre 20-24 martie.

Bucuresti, 27 februarie 2017: Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: