Maguay va participa la DreamHack Open Cluj-Napoca 2015

Cea de-a doua editie DreamHack din acest an, DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 (29 octombrie – 1 noiembrie), organizata de Computer Games, se bucura de sustinerea companiei Maguay, cel mai important producator autohton de servere si PC-uri.

Maguay participa pentru a 5-a oara, consecutiv, la DreamHack in calitate de partener oficial. Organizat anual incepand cu 2012, DreamHack aduce in Romania cei mai buni jucatori profesionisti din intreaga lume, in turnee unde fanii pot sa-i urmareasca in actiune pe scena sau chiar in zona de competitie.

Maguay@DreamHack 2015 (1)

„Numele Maguay este asociat cu performanta – acest lucru nu mai este o noutate. Mii de servere Maguay stau la baza companiilor private, a institutiilor de cercetare, universitatilor, spitalelor etc. asigurand toata puterea computationala necesara acestor infrastructuri critice. La o scara mai mica, facem acelasi lucru, cu sistemele noastre de gaming. Sisteme pe care le veti vedea din nou in standul nostru de la DreamHack, in standul partenerului Intel si pe mesele organizatorilor, mandri posesori ai laptop-urilor de gaming Maguay.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Inca de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un numar impresionant de vizitatori care au dorit sa testeze desktop-urile si laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experienta de joc a fost unul pozitiv, vizitatorii revenind editie dupa editie sa se joace pe „cele mai tari sisteme de gaming din Romania”.

In cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake si Haswell-E, noua gama de laptop-uri de gaming MyWay P, o statie grafica Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming si 4K, etc.

Maguay@DreamHack 2015 (2)

Ca de fiecare data, specialistii Maguay vor ajuta vizitatorii interesati de achizitia unui sistem Maguay sa isi realizeze configuratia ideala, in functie de bugetul si necesitatile lor – indiferent daca vorbim despre un sistem de gaming sau de o statie de lucru profesionala. De asemenea, pentru sistemele achizitionate cu ocazia evenimentului, toti vizitatorii DreamHack vor beneficia de o reducere de 10%.

Mai mult, Maguay va organiza si tombola mult asteptata de vizitatorii de la DreamHack, unde acestia pot castiga numeroase premii, oferite de catre Maguay si partenerii sai Intel, ASUS si HyperX.

Bucuresti, 13 octombrie 2015Maguay

Views: 0

Lasă un răspuns