Toshiba lanseaza dispozitivul care reinventeaza pixul si hartia – Toshiba dynaPad

  • Cea mai subtire si usoara tableta de 30 cm (12”) cu Windows 10 din lume, cu o grosime de doar 6.9mm si o greutate de doar 569g
  • Ofera o experienta cu adevarat naturala si fluida a scrisului de mana
  • Suita de aplicatii Toshiba Tru inspira creativitatea, productivitatea si colaborarea

Toshiba Europe GmbH anunta astazi dynaPad, o tableta cu Windows 10 unica, ce reinventeaza pixul si hartia. Aceasta are o grosime de doar 6.9 mm si cantareste doar 569 g – fiind cea mai subtire si cea mai usoara[1] tableta de 30 cm (12”) cu Windows 10 din lume. DynaPad poate fi transformata intr-un PC mobil cu ajutorul tastaturii subtiri si usoare, de dimensiuni complete, atasata pentru a profita la maxim de suita Microsoft Office. Creata pentru a incuraja creativitatea si a spori productivitatea, Toshiba dynaPad este notebook-ul supreme.

7s_set_open_two_1

Experienta naturala a scrisului de mana

Toshiba dynaPad a fost creata pentru a reproduce sentimentul confortabil si natural al scrisului de mana, avand chiar dimensiunea uzuala a unui caiet format B5. Pentru a obtine acest rezultat este inclus un stylus WACOM Active Electro-Static (AES) care exceleaza prin acuratetea pozitiei si este capabil sa recunoasca gradul de apasare al pen-ului, indiferent care este acesta. Ca rezultat, utilizatorii isi pot mentine stilul natural de scriere in timp ce iau notite, corecteaza documente sau deseneaza, pastrand totodata detaliile si acuratetea.

Chiar si greselile nedorite sunt evitate datorita includerii unei caracteristici de protectie impotriva apasarii accidentale cu podul palmei pe ecranul tabletei.

O suita de aplicatii originale Toshiba pre-instalate permit utilizatorilor sa colecteze, sa organizeze si sa partajeze cu usurinta notitele, imaginile si fisierele, cum ar fi TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip si TruNote Share. Toate aplicatiile originale Toshiba ofera suport pentru capturarea si comunicarea continutului necesar. Fie ca este vorba de inregistrarea unei sedinte, de capturarea unei imagini cu text sau de scrierea manuala a unor notite, colectia de aplicatii va permite utilizatorilor sa transmita continutul cu usurinta catre mai multe dispozitive. Toshiba dynaPad este potrivita atat pentru cei care scriu cu mana dreapta, cat si pentru cei care scriu cu mana stanga, cu aplicatii cum ar fi TruNote adaptabile pentru a mentine stilul normal de scriere.

Notebook digital, mobilitate exceptionala

Fiind cea mai subtire si usoara tableta de 30 cm (12”) cu Windows 10, dynaPad este perfecta pentru a fi utilizata in aproape orice mediu si este chiar mai flexibila cu tastatura inclusa atasata. Cu o carcasa din carbon cu finisaj Satin Gold, dynaPad ofera un sasiu solid pentru utilizarea mobila care este de patru ori mai rezistent decat unul obisnuit. Cand este utilizata in modul PC, utilizatorii se pot bucura de o tastatura confortabila, conectata prin magneti, cu taste cu diagonala de 19 mm si o adancime a apasarii de 1.5 mm, pentru utilizare usoara. Cand nu sunt utilizate, tableta si tastatura sunt mentinute usor impreuna de catre magneti, pentru stocare usoara si protectia ecranului, in timp ce pen-ul WACOM AES se ataseaza perfect pe marginea tabletei.

Toshiba dynaPad este caracterizata de un ecran WUXGA+ (1920 x 1280) pentru claritate intensa la vizualizarea de fotografii, videoclipuri sau documente. Stratul anti-reflexie de pe ecran imbunatateste si mai mult claritatea, oferind continut clar si usor de citit. Un strat dublu avansat este utilizat pentru a reduce amprentele si reflexiile, pastrand in acelasi timp sensibilitatea crescuta optimizata pentru performantele pen-ului.

Toshiba dynaPad va fi disponibila in Europa incepand cu primul trimestru al anului 2016.

[1] Dimensiuni fara tastatura. La 13 octombrie, 2015. Sursa: Toshiba

Bucuresti, Romania, 13 octombrie 2015 – Toshiba Europe GmbH

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: