Samsung îi încurajează pe utilizatori, prin intermediul tehnologiei de top, să își atingă maximul potențial

Samsung Electronics Co. Ltd. anunță Campania Launching People, prin care își propune să ajute tinerii să își atingă maximul potențial, depășindu-și cele mai mari temeri, prin intermediul tehnologiei.

Launching People este o campanie globală, ce are loc în 12 țări și are două ramificări: Mixed Talents și Be Fearless. Campania are la bază o idee anterioară care s-a dovedit de succes, prin care a ajutat utilizatorii să își atingă visurile prin intermediul tehnologiei care a facilitat noi descoperiri și posibilități.

Campania Samsung demonstrează rolul important pe care tehnologia îl joacă în rezolvarea provocărilor societății. Launching People se adresează nativilor digitali, tinerilor pentru care tehnologia este un instrument puternic, pe care vor să îl folosească la maximul potențial.

„Ne dorim să ajutăm oamenii să decopere inovația și le permitem să își atingă maximul potențial,” a declarat Dr. WP Hong, preșesinte și CMO Samsung Electronics. „Launching People are la baza dorința de a-i ajuta să realizeze mai mult decât dorințe și pasiuni, să aducă o diferență semnificativă în viețile lor de zi cu zi.”

Oameni din întreaga lume pot participa și pot urmări campania pe www.samsung.com/launchingpeople și pe rețelele sociale Samsung.

Be Fearless

Mixed Talents

Cele mai bune idei se nasc atunci când alăturăm oameni cu perspective diferite . De aceea, Samsung se concentrează în această campanie să aducă laolaltă oameni cu diferite abilități și cunoștințe, integrând idei venite de la publicul larg și folosind tehnologia Samsung, pentru a descoperi soluții cu impact major asupra societății.

Campania Mixed Talents are loc în opt țări:

  • În Italia, Mixed Talents are ca obiectiv creșterea gradului de siguranță al șoselelor, adresându-se celor 24% de tineri șoferi de scutere și motociclete implicați anual în accidente.
  • În Africa de Sud, campania se va concentra pe dezvoltarea de resurse pentru antreprenori.
  • În Australia, experții adresează numărul mare de accidentări în rugby, unul din cele mai populare sporturi ale țării. Tehnologia ajută la creșterea siguranței, identificând riscurile și găsind soluția optimă pentru protecția jucătorilor, fără a afecta performanța sportivă.
  • În China, campania abordează accidentele cauzate de traversarea prin locurile nepermise.
  • În America Latină, tinerii își doresc să facă o diferență în societatea în care trăiesc, dar rețelele de voluntariat nu sunt suficient de puternice, iar tehnologia le va permite voluntarilor să interacționeze mai eficient. Campania va aborda acest subiect în Chile, Columbia, Mexic și Peru.

Prin hashtag-ul #MixedTalents puteți urmări poveștile dezvoltate de experți și puteți contribui cu propriile idei.

Be Fearless

Noua generație se confruntă cu un număr mare de temeri,printre cele mai comune regăsim teama de înălțimi, de zbor, de apă, de vorbit în public sau de interviuri pentru job-uri, toate acestea fiind impedimente în viețile lor zilnice.

Prin programul Be Fearless, Samsung își propune să îi ajute pe tineri să își depășească temerile și să își atingă maximul potențial, cu ajutorul tehnologiei virtuale și al dispozitivului Samung Gear VR.

Colaborând cu Facebook și Oculus, Samsung a dezvoltat un program de training prin realitate virtuală, de patru săptămâni, care abordează situații care pot avea loc în rutina zilnică. Participanții programului #BeFearless pot învăța cum să își depășească temerile prin trainingul de realitate virtuală.

„Susținem eforturile Samsung în folosirea tehnologiei pentru a ajuta oamenii să își depășească temerile și suntem încântați să colaborăm cu Samsung ca partener de comunicare pentru a împărtăși poveștile #BeFearless și pentru a inspira oameni din întreaga lume,” a declarat Carolyn Everson, vicepreședinte Global Marketing Solutions, Facebook.

Programul are loc în Germania, Austria, Rusia și Emiratele Arabe Unite, și are nevoie de voluntari pregătiți să își depășeacă temerile. Samsung îi va ajuta pe participanți în această provocare.

Prin hashtag-ul #BeFearless, oricine poate susține participanții în călătoria lor spre depășirea temerilor și poate urmări poveștile de succes, lăsându-se inspirați în depășirea propriilor temeri.

Launching People este o campanie de brand începută în 2013, care are ca obiectiv să ajute oamenii să își atingă maximul potențial prin intermediul tehnologiei, să își îndeplinească visurile, dar și să contribuie activ în societate. Mai multe despre program puteți afla la www.samsung.com/launchingpeople

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

București, 12 octombrie 2015 – Samsung Electronics Co. Ltd.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: