Maguay si DOMO aduc cele mai tari sisteme de gaming din Romania si in orasul tau!

 Maguay organizeaza cea de-a treia competitie de gaming in colaborare cu Domo la Craiova, in fata magazinului Domo din mall-ul Electroputere Parc.

Sambata, 20 septembrie 2014, intre orele 11:00-17:00, Maguay invita pasionatii de gaming sa testeze cele mai noi sisteme de gaming Maguay si sa se inscrie cu prietenii la competitiile de gaming. Vara s-a incheiat, cursurile se reiau, insa toamna readuce in prim plan cea mai indragita activitate a gamerilor din momentele de recreere! Gamerii prezenti in Craiova pe 20 septembrie vor putea juca in cadrul competitiei organizate de Maguay & DOMO titluri noi si consacrate precum: Need for Speed Most Wanted, Mortal Kombat 9 sau FIFA 13.Eveniment Maguay-Domo Constanta 22 iunie_2

„Ne propunem ca prin fiecare editie a evenimentelor de gaming organizate in parteneriat cu DOMO sa atingem cat mai multe segmente din colectivitatea pasionatilor de gaming. Fie ca vorbim de jocuri „Oldies, but goldies”, jocuri de tip MMO indragite in general de publicul mai tanar, sau titluri recente si care solicita din plin sistemele Maguay, vom avea evenimente pe gustul tuturor. In cadrul acestei editii avem la dispozitie in showcase jocuri indragite si spectaculoase din punct de vedere vizual, care vor rula pe sistemele desktop Maguay si pe laptop-uri de gaming dotate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 si cu cele mai noi placi video nVIDIA GeForce GTX”, declara Costel Mazilu, Brand Development Manager @ Maguay.

Eveniment Maguay-Domo Constanta 22 iunie_1

Maguay asteapta toti pasionatii de gaming sa se inscrie la fata locului la competitiile de gaming Need for Speed, Mortal Kombat sau FIFA, care se vor desfasura pe sisteme Maguay Game Power Junior.

„Ca la fiecare editie, Maguay le ofera tuturor vizitatorilor de la stand ocazia de a isi realiza propria configuratie de laptop sau desktop, in functie de buget si preferinte. Acestia vor fi indrumati de un specialist care le va prezenta configuratorul Maguay de pe site-ul Domo.ro, iar configuratiile care se vor finaliza cu o achizitie in aceasta zi vor primi un discount special de 10%.”, informeaza Andreea Kulcsar, Retail Manager @ Maguay.

Pe langa activitatile distractive si antrenante de la stand, Maguay le pregateste atat participantilor la competitie cat si spectatorilor numeroase premii interesante, care vor putea fi castigate la tombola organizata la finalul competitiilor.

Bucuresti, 15 septembrie 2014 – Maguay

Visits: 10

Lasă un răspuns