Maguay la DreamHack Bucharest 2014

Maguay prezintă în premieră, în cadrul DreamHack Bucharest 2014, cele mai noi sisteme de gaming bazate pe arhitectura Intel Haswell și NVIDIA Maxwell
Partener oficial DreamHack Bucharest pentru cel de-al doilea an consecutiv, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri, Maguay, va expune în cadrul acestei ediții cele mai noi și mai puternice sisteme de gaming din România, bazate pe noile plăci video NVIDIA cu nucleu Maxwell.

 

Stand-Maguay-Dreamhack-2013

„Maguay MyWay P1703sli reprezintă piesa de rezistență a standului Maguay: dispune de două plăci video NVIDIA GeForce GTX 880M, fiecare cu câte 8 GB de memorie ultra-rapidă GDDR5. Practic nu există notebook mai dotat din acest punct de vedere, joaca pe acest „monstru” fiind IREPROȘABILĂ, MyWay P1703sli rulând cele mai solicitante titluri ale momentului în toată splendoarea lor vizuală.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.


În cadrul standului Maguay vizitatorii vor putea testa produsele Maguay, vor putea juca jocurile preferate pe set-up-ul gigant, 4K din showcase și vor putea câștiga nenumărate premii oferite de partenerii săi DOMO, ASUS și Kingston.
De asemenea, în cadrul standului Logitech competițiile de gaming cu premii se vor efectua pe sisteme Maguay GamePower, construite cu cele mai bune componente Intel și ASUS.
„Suntem alături de comunitatea de jucători profesioniști de la noi atât direct – în cadrul evenimentelor proprii – cât și prin intermediul evenimentelor organizate de Computer Games și Professional Gamers League. Susținem performanța și talentul celor mai buni jucători cu cele mai bune sisteme de gaming produse în România.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay.
Toți vizitatorii standului care-și vor configura un sistem împreună cu unul dintre specialiștii Maguay pe configuratorul Maguay – DOMO vor beneficia de un discount special de 10%, disponibil doar în cadrul evenimentului.

Despre Maguay
Maguay este un producător român de sisteme de calcul de tip portabile și desktop, sever/storage, recunoscut pentru gama de laptop-uri și stațiile grafice de înaltă performanță. Brand-ul se diferențiază de peste 20 de ani pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software. Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie.

București, 22 aprilie 2014 – Maguay

Views: 0

Lasă un răspuns