Cateva impresii despre Mobile:Next 2014

In data de 3 aprilie 2014 la Hotel Ramada Nord am avut contact cu tehnologia actuala dar si cu cea a viitorului prezent. Interesant mi s-a parut ca organizatorii au incarcat pe Google Play in format downloadabil aplicatia evenimentului “Mobile:Next 2014”  ceea ce ne arata ca lucrurile s-au mai dezghetat.

Asa cum am scris aici am admirat prezentarile unor oameni cu adevarat pasionati de ceea ce intreprind inspre dezvoltarea tehnologiei dar si directii principale catre previzionarea unor startup-uri ce dau semne vizibile sa apara cat de curand. Evenimentul a fost moderat de catre Vali Birzoi asa cum ne-a obisnuit, adica la obiect.

Am fost incantat de prezentarea lui Sascha Wolter, Senior Manager Developer Evangelism (IoT/M2M, Mobile and Web) at Deutsche Telekom – Prototyping the Internet of Things: M2M and Telco APIs for now and the future, pentru ca este evident ca germanii pun mare pret pe incubatoarele de idei, si vad din acest mecanism o modalitate sigura de succes.

Puteti sa vedeti mai jos o parte din prezentarea valoroasa a lui Sascha Wolter.

Desigur dincolo de prototipurile si demonstratiile lui Sascha stau destule idei valoroase transpuse catre lucruri ce sunt accesibile si care urmeaza a fi inglobate in produsele ce urmeaza a fi puse la dispozitia utilizatorilor de tehnologii ale viitorului.

Interesanta a fost si prezentarea despre Epson si Google Glass pe care am avut ocazia sa ii testez direct a lui Dan Romescu, Droidcon co-founder – IoT platforms and Wearables demo – Google Glass, Epson BT-100, Sony SmartWatch 2.

Mai jos puteti vedea cateva poze realizate la eveniment.

 

 

Views: 0

Lasă un răspuns