Mobile Marketing Forum & Mobile Awards Romania 2014

Dupa bunul obicei de anul trecut si anul acesta EVENSYS m-a desemnat blogger oficial la un eveniment de mare audienta asa cum am remarcat eu anul acesta Mobile Marketing Forum & Mobile Awards Romania 2014 care s-a desfasurat in data de 10 aprilie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.MobileApps Meetup este punctul de intalnire pentru actualii dezvoltatori de aplicatii, dar si pentru cei interesati sa abordeze teritoriul mobil. 

Primind pentru activitatea de blogger un terminal Nokia 1320 chiar de la sponsor, am ajuns in sala arhiplina a evenimentului tocmai atunci cand Dariusz Zalewski Services Head, Central Europe, Nokia sustinea prezentarea despre “Applications development for Windows Phone and Nokia X”, noua gama de terminale ce tocmai a fost lansata in Romania si despre care am scris aici.

Mai jos am pus si un clip de la prezentarea lui Dariusz care mi-a placut ca si-a facut exemplar datoria cu materialul pe care l-a avut la dispozitie.

Si pentru ca pe mine m-a atras mai mult partea de MobileApps Meetup m-am orientat dupa pauza de masa intr-o salita adhoc construita.

Prezentarea lui Petru Jucovschi Technical Evangelist, Microsoft si anume “An update on Windows Platform and hands-on on Universal Projects” a adus cateva lamuriri asupra unificarii platformelor Windows asa cum apare si in video.
“Development and service delivery opportunities through mobile applications” prezentarea lui Sergiu Gamureac Director Executiv, Netbridge Development ne-a dus in universul concret al aplicatiilor, pentru oportunitatile business. Compania este focalizata pe aplicatiile auto si anume in toate problemele ce apar intre autoturism si sofer cautand diferite canale de promovare: Facebook, Adwords, si de asemenea canale de retentie. Pornind de la o aplicatie de localizare au ajuns la orientarea soferilor catre servicii cum ar fi benzinarii, serviceuri auto, etc. Aplicatia exista in Google Play si a fost adoptata si de catre un operator si interactioneaza cu alte servicii cum ar fi furnizarea de RCA si Rovigniete.

“Best practices in Mobile Development in 2014” prezentata de Florin Ionescu Project Manager, Ascend NetSolutions este mai jos.
Dupa o alta pauza am reusit sa aflam si castigatorii renumitului concurs anual Mobile Awards Romania astfel:
Categoria Mobi Sites: Carrefour Mobile Version
Categoria Brand Applications: Paravion
Categoria New Technologies Campaign: Vodafone – Un 2014 nelimitat de bun
Categoria Utilities: Second Drive (in car app)
Categoria Payment: Mobil pay Mastercard Wallet
Categoria Entertainment: irewind
Categoria Special Projects: The Pole Society
Categoria Banking Applications: Raiffeisen Mobile
De asemenea, va pun la dispozitie cateva foto realizate de la fata locului si astept o noua invitatie de la Evensys si la anul, daca voi mai castiga acest rol de blogger oficial.

 

 

 

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: