Lumia 625…SMART 4G de la Nokia pentru toata lumea

Astazi pe toate canalele a spart tacerea o stire ce pare incredibila.
Un SMART 4G in jur de 200 de EURO si-a facut aparitia aducand o stare de euforie pentru cei ce nu credeau ca mai este posibil acest lucru.
Si iata Nokia s-a gandit ca este cazul sa pluseze. Nu este lucru rau sa incerci sa aduci in preajma ta niste segmente de piata neglijate de altii si sa le produci o bucurie. Lumia 625 pare a fi din aceasta gama, adica pentru cei multi si un WinPhone 8 performant.
Cand mi-am mai revenit din soc m-am uitat pe specificatiile de aici.
Da nu e rau deloc cu un display de 4.7 inch si o baterie de 2000mA pastreaza linia Nokia din ultima vreme. E chiar bine. GPU Adreno 305 plus CPU Dual-core 1.2 GHz Krait pare a fi o pereche castigatoare. Mai putin reusit mi se pare ce scrie despre camera Primary 5 MP, 2592х1936 pixels, autofocus, LED flash, care nu e Zeiss asa cum eram obisnuiti, dar vom vedea.
Pana la urma stai sa te gandesti oare ce a fost mai intai Lumia 1020 ori Lumia 625? Luand-o ca pe o gluma e clar ca se adreseaza unor segmente diferita insa sunt sigur ca vor pastra linia desenata de predecesoare adica siguranta in functionare.
Pana la a-l avea in mana si a-l testa nu pot oferi decat cateva features care il recomanda.

 google-site-verification: google3294a703e5c4568e.html

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: