Canon si platforma de dezvoltare de aplicatii pentru IMM-uri

Iata ca si o companie mare cum este Canon s-a gandit la micile si putinele IMM-uri romanesti pentru a obtine eficienta maximizata in activitatile lor zilnice.
“Canon Europe vine in sprijinul partenerilor sai, ajutandu-i sa raspunda mai bine nevoilor consumatorilor ce obisnuiesc sa foloseasca frecvent terminalele mobile, odata cu lansarea CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS si CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android.”

canon

Acestea ofera scanarea documentelor in loturi, pentru echipamentele Canon imageFORMULA, accelerand astfel procesarea capturilor.
Acestea sunt compatibile cu aplicatia gratuita Canon CaptureOnTouch, ce permite captarea de documente multiple direct de pe terminale cu iOS sau Android si distribuirea imediata catre aplicatii cloud sau direct in fluxurile de lucru organizationale. Cele doua platforme de dezvoltare ofera partenerilor Canon posibilitatea de a-si extinde aplicatiile existente sau de a crea unele specifice pentru clientii lor.
De asemenea, dezvoltatorii pot introduce functii precum scanarea dubla a loturilor de documente, alinierea automata a celor care nu au fost aliniate (oblice), detectarea automata a marimii paginilor, anularea celor goale si setarea calitatii scanarii. Suporturile de dezvoltare CaptureOnTouch Mobile Tool Kit pentru iOS si CaptureOnTouch Mobile SDK pentru Android pot fi descarcate de pe site-ul Canon Business Solutions Developer Programme. Aplicatia pentru terminale mobile CaptureOnTouch poate fi descarcata din AppStore (iOS) si din Google Play (Android).
Ne gandim oare pe cand si o lansare pe platforme Windows pentru ca si acestea au inceput sa isi gaseasca fagasul pe o piata atat de intortocheata.

Sursa: comunic.ro

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: