K6000 de la NVIDIA si noua linie de procesoare grafice profesionale

Procesorul grafic Quadro K6000 de la NVIDIA este deschizatorul de piata pentru o noua linie de procesoare grafice profesionale, pentru laptopuri.

Quadro K6000 poate livra o putere de procesare cu de cinci ori mai mare dar si functii noi, in comparatie cu modelul precedent, Quadro 6000. In plus, noul procesor grafic beneficiaza de cea mai mare si rapida memorie grafica din lume.

nvdia

“Nvidia NVIDIA GPU este cea mai mare performanță, cel mai capabil GPU creat vreodata pentru piata grafica profesionala”, a declarat Ed Ellett, vice președinte senior, Professional Solutions Group la Nvidia într-o declarație de ZDNet. “Se va schimba în mod semnificativ jocul pentru animatori, designeri  și ingineri, care să le permită să facă imposibilul posibil.”

De asemenea, a dezvaluit există un nou GPU pentru stații de lucru mobile, inclusiv nava amiral Quadro K5100M. Acest mobil GPU, de asemenea, folosind arhitecturii Kepler, va livra ceea ce compania descrie ca fiind “cea mai bună performanță și memorie disponibilă pe platformele de notebook-uri grafice.”

Quadro K5100M este ultimul dintre stații de lucru, notebook-uri dintr-o linie de Nvidia , o linie care include Quadro K4100M, K3100M, K2100M, K1100M, K610M, și K510M GPU.

K6000 Quadro va fi disponibil la sfarsitul acestui an – pentru Nvidia este o eliberare din scăderea de pana acum – pentru placile de la Dell, HP, Lenovo și alți mari furnizori de stații de lucru.

Noile Quadro GPU-uri de lucru mobile vor fi de asemenea disponibile in aceasta toamna la stații importante OEM.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: