Logitech a achiziționat Saitek – producătorul de simulatoare de la Mad Catz

Logitech International anunță oficial achiziționarea brandului Saitek de la Mad Catz Interactive Inc. pentru suma de 13 milioane de dolari (USD). Saitek este un celebru brand producător de simulatoare aerospațiale și controller-e pentru diverse alte jocuri electronice.

saitek_logo2

În urma acestei fuzionări prin absorbție a Saitek de către Logitech, Ujesh Desai, vicepreședinte și general manager al departamentului gaming din cadrul Logitech a declarat:
“Suntem multumiți de această achiziție a portofoliului de produse Saitek. Linia de produse Saitek completează portofoliul nostru Logitech G care este lider de piață în zona de gaming, inclusiv cu simulatoarele auto precum, volanele G29 și G920 Driving Force și extinde totodată poziția noastră de lider într-un moment foarte interesant al jocurilor electronice”.

Această achiziție de active nu este considerată ca fiind una materială pentru rezultatele financiare trimestriale sau anuale ale Logitech.

Despre Logitech

Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lausanne, Elveția & Newark, California, 16 septembrie 2016 — Logitech International

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: