Dremhack București 2016, aduce cel mai nou monitor BenQ de eSports ZOWIE XL2735

BenQ, brand global recunoscut pentru excelenţa în dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie.

Fiind sponsorul principal al evenimentului de anul acesta, ZOWIE a susținut performanțele echipelor profesioniste de pe scena principală, punând la dispoziția acestora cele mai performante monitoare de eSports din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut șansa să testeze noul monitor XL2735, precum și gama de periferice eSports de la ZOWIE.c

Lansarea noului monitor, demonstrează încă o dată dedicarea companiei pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

XL2735

Noul XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesioniștilor dar și pasionaților de eSports, ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

Vital

Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut ocazia să testeze cel mai nou produs din gama gear-urilor, noua placă de sunet externă ZOWIE VITAL.

Această prezentare necesită JavaScript.

Este o placă de sunet pe USB, cu control touch și amplificare, ce oferă o paletă impresionantă de posibilități, de la modificare sonorului la opțiuni de ajustare bass și treble, precum și dezactivarea/activarea microfonului

FK Series

Indiferent de mâna dominantă pe care o foloseşti, seria de mouși FK este concepută să ofere maximum de confort.

Au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI optimizat de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

ZA series

Este o serie concepută să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreapta, cât şi pentru cei ce folosesc în mod uzual mâna stângă. Produsele dispun de un DPI optimizat de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.

EC series 

Se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură. Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI optimizat de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

CAMADE

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare

Bucureşti, România, 19 Septembrie, 2016 – BenQ

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: