Lenovo lansează două noi produse din seria Y pentru gaming în cadrul DreamHack 2016

Lenovo lansează la DreamHack 2016 noi produse din seria Y pentru gaming: Ideacentre Y900 Razer Edition și monitoarele curbate din seria Y27 , pentru o experiență de gaming completă. Dispozitivele sunt rezultatul colaborării dintre Lenovo și Razer, lider în tehnologie imersivă și furnizor de soluții hardware și software complementare.

Ideacentre Y900 Razer Edition, un desktop echipat pentru cele mai puternice lupte

 ideacentre Y900 RELenovo Y27 Monitor Front View

Ideacentre Y900 RE integrează binecunoscuta tehnologie Razer de creare a jocurilor și efectele de lumină Chroma ușor recognoscibile, promițând o experiență de gaming captivantă. Noul dispozitiv preia capabilitățile de actualizare și performanța înaltă pe care utilizatorii le apreciază la modelul actual Y900 și le combină cu un procesor quad core Intel Core i7 K-series de a 6-a generație overclockabil, cea mai puternică placă video Nvidia GTX 1080 și opțiuni de stocare SSD și HDD. În afară de acestea, desktopul Ideacentre Y900 RE le oferă acum utilizatorilor și un stil specific al edițiilor speciale Razer: pachetul de tastatură și mouse Razer Chroma și efectele de iluminare multicolore Razer Chroma. Simplu de actualizat și menținut, desktop-ul ideacentre Y900 RE are un mâner care deschide un panou lateral semi-transparent elegant, care accentuează rutarea curată a cablurilor interne și permite adăugarea de noi componente în viitor.

Experiență de gaming imersivă cu noile monitoare curbate Lenovo Y27

Pentru a ajuta pasionații de jocuri să se lase complet captivați și să forțeze limitele experiențelor de joc, Lenovo a creat monitoare curbate de 27” din seria Y27. Acestea sunt disponibile în trei variante: Y27f cu freesync, Y27g cu gsync și Y27g RE cu gsync și customizabil în stilul Razer. Monitorul curbat Y27g Gaming este unul dintre primele ecrane curbate disponibile la nivel global dedicate pasionaților de jocuri, cu o rată de actualizare de 144 Hz și timp de răspuns de 8 ms. Acesta este disponibil și în ediție specială Razer, integrând efectele de iluminare Chroma.

Lenovo, partener principal DreamHack 2016

Noile dispozitive completează seria Y de produse pentru gaming, lansată în România în martie 2016 și care include modelele Ideacentre Y700 și Y900 și Ideapad Y700 și Y900. Acestea pot fi testate în cadrul DreamHack 2016, eveniment de proporții care adună în fiecare an mii de gameri și pasionați de eSports. În perioada 16 – 18 septembrie, în cadrul standului Lenovo de la Sala Polivalentă sunt așteptați atât cei mai pasionați dintre gameri, cât și cei interesați de cultura pop a gaming-ului, pentru a lua parte la activitățile și concursurile cu premii Lenovo:

  • 16 echipe a câte 5 jucători se vor înfrunta pe durata festivalului pentru titlul de campioni League of Legends.
  • Membrii cunoscutei echipe de eSports XPC Gaming îi vor aștepta pe fanii lor în cadrul standului Lenovo cu o provocare surpriză.
  • Lenovo, alături de DreamHack, organizează în acest an competiția oficială de cosplay, unde toți amatorii sunt așteptați costumați în personajele lor preferate, având șansa să câștige premiile oferite pentru primele trei locuri.
  • Show-urile de overclocking cu azot lichid nu vor lipsi din programul standului Lenovo, de data aceasta mai spectaculoase decât oricând.
Citat

„Noul sistem de gaming Ideacentre Y900 Razer Edition este rezultatul unui parteneriat prin care ne dorim să le aducem pasionaților de gaming și eSports echipamente fiabile, cu performanțe impresionante și care oferă o experiență de gaming captivantă. Continuăm să ne îmbunătățim produsele și să inovăm pentru a crea dispozitive mai rapide și mai puternice, care să depășească așteptările gamerilor în materie de experiențe imersive”, a declarat Diana Georgescu, Consumer Leader, Lenovo România.

Prețuri și disponibilitate*

Produsele sunt disponibile la partenerii autorizați Lenovo începând de astăzi.

Ideacentre Y900 Razer Edition este disponibil la un preț minim de 12.000 de lei.

Monitoarele din seria Y27 sunt disponibile la un preț începând de la 2.000 de lei.

* Preturile nu includ taxe de transport sau alte taxe și opțiuni și pot fi modificate fără notificare prealabilă; se aplică termeni și condiții suplimentare. Preturile de revânzare pot varia. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele de produse, funcțiile și specificațiile în orice moment fără notificare.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la www.lenovo.com.

București, 16 septembrie 2016 – Lenovo

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: