Cum ne pregatim livada de toamna

Ce mai fac prietenii mei de la Covera asa cum am mai scris si aici.

In principal i-am urmarit pe Facebook, si am primit de fiecare data newsletter de la ei, cu ocazia fiecarei schimbari de status. Am fost bucuros ca sunt implicati in fel de fel de lucrari de sezon, de gradina, acolo unde se pricep cel mai bine, atunci cand trebuie sa se lupte cu nevoile zilnice ale gradinii si de aceasta data au tot aceeasi oferta, parca totusi ceva mai bogata, cu care ne-au obisnuit.

Butasii de agris, dar si cei de coacaz i-am plantat si deja primele boabe de agris le-am cules asa cum v-am informat pe Facebook le puteti vedea mai jos. Una peste alta sunt multumit pentru anul asta.

10347499_820947434584191_8850278368252432347_n

Te-ai gandi ca toamna nu ar mai fi prea multe lucrari in comparatie cu celelate sezoane ale anului. Doar cine are o gradina stie ca grija de gradina are numai o scurta perioada din iarna de pauza, si asta numai in cazul in care nu ai vreun solar cu mici plantatii pentru primavara. In rest tot anul este plin de lucrari ce necesita unelte si utilaje specifice care sa nu te lase la greu si sa se defecteze atunci cand lumea iti este mai draga. Si apoi cei de la Covera stiu ceea ce iti este necesar pe sezoane si te informeaza la fix incat sa nu bati campii prin cautari sterile.

Acum deja imi fac ceva planuri de toamna caci, problemele din livada incep sa ma copleseasca, datorita ploilor din anul acesta. Crengile au crescut fara masura si se simte nevoia sa le tai, asa cum scrie la carte.

Si de data aceasta cei de la Covera au ales o solutie convenabila pentru mine, si anume Skil F0150780AA, fierastraul cu lant care are putere de 2000W, exact cat mi-ar trebui la volumul meu de munca, ofera performanta excelenta de taiere, la o intretinere minimala. Cu o astfel de eficienta, nimic nu imi poate rezista! Ferastrau cu lant Skil F0150780AA, 2000 W

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: