Libraria este universul copilariei

Romanul s-a invatat cu progresul tehnologic, insa copilaria nu poate fi apanajul unei vieti artificiale. Copiii s-au schimbat un pic fata de generatiile anterioare, au devenit mai dinamici insa nimic nu poate inlocui universul creat de catre o carte bine scrisa. Fata de copilaria noastra acum limitele imaginatiei nu mai exista si practic poti sa gasesti orice doresti pentru a descoperi si personaliza viata asa cum vrei sa o perceapa copilul tau dupa gusturile si valorile lui. Aici numai parintii pot fixa granitele imaginatiei.

Site-ul librarie-cartionline.net a fost infiintat in toamna anului 2012 si are sediul in Bucuresti, avand la baza o echipa de oameni tineri, dinamici si dornici sa ofere publicului o gama variata de produse noi de carti pentru copii, jucarii, articole de librarie, si rechizite scolare.

Ideea realizarii unui asemenea site a venit din dorinta de a veni in intampinarea oamenilor ocupati si interesati in achizitionarea celor mai noi aparitii in domeniul cartilor, biroticii, rechizitelor scolare si jucariilor.

Acest site se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la studenti si elevi pana la oameni de varsta a treia, aceste segmente de public avand in site un insturment eficace de filtrare a produselor si producatorilor. Vizitatorii librariei vor gasi numeroase oferte, reduceri deosebite la marea majoritate a produselor precum si livrarea in timp record a produselor comandate. Aceste produse pot fi: papetarie si birotica, jocuri arta si indemanare, jocuri de puzzle, jocuri interactive, jocuri seturi de creatie, jocuri pentru baieti, jocuri pentru fete, jocuri si jucarii cu activitati diverse, jucarii din plus, jucarii mini modele auto, jucarii pentru baieti, jucarii pentru fete, jucarii radiocomandate, loc de joaca pentru copii, aparatura medicala, arta si cultura, beletristica diversa, calculatoare de birou, carti bilingve, carti pentru copii, constructii, cursuri interactive CD, dictionare si ghiduri, diverse, drept, economie, filosofie, gastronomie, ghiozdane, penare, genti, informatica si calculatoare, istorie, limbi straine, lingvistica, manuale scolare – educatie, medicina – sanatate, psihologie, rechizite scolare, religie, stiinta, turism.

Daca totusi doresti sa faci un cadou util unui copil din magazin noriel craiova vei putea alege bluze fete ce poate le vor incanta mai mult.

Hits: 1

2 comentarii la „Libraria este universul copilariei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: