LG pregătește previzualizarea noului ceas G Watch R la IFA 2014

După lansarea din iunie a unuia dintre primele dispozitive ușor de purtat de pe piață de la Android Wear, LG Electronics extinde rapid oferta de produse ușor de purtat, cu prezentarea unui nou dispozitiv Android Wear – LG G Watch R, la IFA 2014, în Berlin, săptămâna viitoare. LG G Watch R va fi primul dispozitiv portabil de tip ceas din lume care dispune de un ecran rotund din plastic OLED (P-OLED) care utilizează 100% din afișajul său circular.

LG G Watch R 02

Cea mai atrăgătoare caracteristică a lui LG G Watch R este afișajul circular OLED-P de 1.3 inci, care determină o definiție uimitoare a imaginii chiar și în lumina puternică a soarelui și o claritate superbă, indiferent de unghiul din care este privit. Având un procesor puternic Snapdragon 400 de 1.2 GHz, LG G Watch R oferă 4 GB de stocare, 512 MB de RAM și o baterie rezistentă de 410 mAh. Acest dispozitiv Android Wear va rula fără efort toate aplicațiile compatibile disponibile în Google Play Store și cu un grad de protecție IP67, LG G Watch R este proiectat pentru a rula timp de până la 30 de minute la o adâncime de un metru a apei.

Cu tehnologia Android Wear, LG G Watch R oferă informații esențiale și relevante exact la locul și momentul potrivit prin intermediul notificărilor de recunoaștere a vocii. Cu o suită de aplicații de sănătate și de fitness LG, utilizatorii pot monitoriza, de asemenea, bătăile inimii, fiind ajutați de senzorul PPG încorporat, iar notificările ingenioase le oferă utilizatorilor memento-uri importante ale apelurilor pierdute și ale mesajelor primite, ale întâlnirilor viitoare, evenimentelor și previziunilor meteorologice locale.

Cu o eleganță a design-ului, LG G Watch R are o estetică rafinată care este o reminiscență a ceasurilor tradiționale. Dotat cu un cadran circular, acest Android elegant și ușor de purtat are curbe clasice fixate pe un cadru puternic, realizat din oțel inoxidabil rezistent și poartă o suită de variante de afișaj, care sunt accesibile printr-o o simplă atingere a ecranului. Cureaua interschimbabilă din piele de vițel de 22 mm îi completează, de asemenea, aspectul, dându-i un aer modern.

“Ceea ce am observat în anul dispozitivelor ușor de purtat este că acest tip de produse nu poate fi comparat cu smartphone-urile și tabletele”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Dispozitivele ușor de purtat sunt considerate accesorii, prin urmare, consumatorii nu se vor opri la unul singur. Așa că am vrut să completăm design-ul modern al modelului original G Watch cu aspectul clasic al modelului G Watch R. Consumatorii nu vor regreta alegerea făcută, indiferent de modelul selectat.”


LG G Watch R va fi disponibil pe piețele cheie la începutul celui de-al patrulea trimestru al anului 2014. Prețuri și detalii cu privire la disponibilitate vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării. Vizitatorii IFA pot vedea LG G Watch R de aproape în sala 11.2 din Messe Berlin, între 5-10 septembrie.

Specificații cheie:
 Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
 Ecran: 1.3 inch P-OLED (320 x 320)
 Memorie: 4GB eMMC/512MB RAM
 Baterie: 410 mAh
 Sistem de operare: Android Wear™(compatibil cu smartphone-uri pe care rulează cel puțin Android 4.3)
 Senzori: 9-Axis (Gyro/Accelerometru/Busolă), Barometru, PPG
 Culoare: negru
 Altele: rexistență la praf și apă (IP67)

București, 28 august 2014 – LG

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: