Toshiba Encore 2 noua gama de tablete ce ruleaza sistemul de operare Windows 8.1

Toshiba anunta noua gama de tablete ce ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 – modelul Encore 2 WT10-A, de 25,65 cm (10,1”), si modelul Encore 2 WT8-B, de 20,32 cm (8”). Ambele dispozitive vor fi disponibile pe piata locala incepand cu trimestrul trei al anului 2014.

lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0042

Fiind echipate cu procesoare quad-core Intel® Atom™, tabletele Encore 2 asigura performantele necesare pentru a rula cele mai recente jocuri cu grafica complexa, pentru navigare pe internet sau multitasking. Pentru cei care isi doresc o tableta Windows 8.1 cu un ecran de mari dimensiuni, atractivul model de 10,1”, Encore 2 WT10-A, este ideal. Ecranul este luminos, imaginea captiveaza prin claritatea deosebita, in timp ce memoria de 2 GB asigura performante incredibile. Cei care isi doresc un plus de mobilitate pot opta pentru elegantul model de 8”, Encore 2 WT8-B, optimizat pentru utilizarea in modul portret.

Platforma Windows 8.1 si functionalitati Bing
Atat Encore 2 WT10-A, cat si WT8-B ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 cu functionalitati Bing. Utilizatorii tabletelor vor beneficia de un abonament pe un an pentru pachetul Microsoft Office 365, care ofera libertatea de a citi, edita, crea si distribui documente sau prezentari folosind Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access si OneNote. In acest abonament mai sunt incluse si minute de telefonie pe Skype, precum si spatiu de stocare in cloud – OneDrive. Astfel, iti vei putea valorifica la maximum tableta pe care tocmai ai achizitionat-o, chiar de la inceput.

“Nivelul de mobilitate oferit de tabletele Encore 2 le recomanda drept o solutie extrem de flexibila pentru clientii orientati catre acest gen de dispozitive”, a declarat Lucian Condruz, Country Manager, Toshiba Romania. “Capacitatea de inovatie a companiei Toshiba, alaturi de caracteristicile platformei Windows 8.1, garanteaza o experienta captivanta pentru utilizatori.”

Stil si eleganta
In ciuda diferentelor subtile de stil, eleganta celor doua tablete, Encore 2 WT10-A si Encore 2 WT8-B, este elementul prin care acestea ies in evidenta si care le recomanda drept partenerii mobili perfecti. Din punct de vedere al design-ului, ambele modele dispun de o carcasa de culoare Satin Gold, cu rama subtire. Cele doua tablete Encore 2 beneficiaza de margini rotunjite, in timp ce difuzoarele sunt pozitionate astfel incat sunetul sa nu fie obturat atunci cand dispozitivul este tinut in mana. Gratie dimensiunilor mai reduse, Encore 2 WT8-B este ideala pentru utilizarea cu o singura mana.

Desi modelul Encore 2 WT8-B este optimizat pentru modul portret, ambele tablete beneficiaza de un design omni-directional pentru utilizarea in orice conditii, astfel incat ecranul poate fi rotit cu usurinta, indiferent daca vizionezi un film sau iti citesti e-mail-urile. Functionalitatea este un aspect cheie al design-ului – in acest sens, toate port-urile si butoanele au fost atent amplasate pentru a usura conectarea cu alte dispozitive. De exemplu, butonul Windows este amplasat pe partea laterala a tabletei, astfel incat sa poti accesa meniul si aplicatiile printr-o singura atingere.

Imagini realiste, sunete curate
Cele doua tablete sunt echipate cu o camera posterioara de 5 MP, care filmeaza la o calitate Full HD 1080p la 24 fps (Encore 2 WT8-B) si la 30 fps (Encore 2 WT10-A), in timp ce camera frontala este ideala pentru video call-uri. Ambele camere asigura o reproducere mai precisa a culorilor, precum si rezultate mai bune in conditii de iluminare scazuta, pentru fotografii cat mai realiste. Aplicatia TruCapture vine in ajutorul utilizatorului prin transformarea textelor de pe tabla, din salile de clasa, documente sau prezentari, in format editabil, prin simpla lor fotografiere. Lizibilitatea poate fi imbunatatita, foarte simplu, utilizand functiile de corectie a culorilor si prin realizarea unor imagini mai clare, cu reflexie scazuta, in timp ce, pe tableta Encore 2 WT10-A, pot fi reduse inclusiv nivelurile de zgomot din imagini.

Claritatea sunetului livrat de cele doua difuzoare stereo este impresionanta. Gratie tehnologiei Dolby® Digital Plus Advanced Audio, vei fi inconjurat de sunet surround autentic, in timp ce orice zgomot sau bruiaj, cauzat in general de difuzoare si amplificatoare, este eliminat. Modelul Encore 2 WT10-A dispune de functie de atenuare a ecourilor. Astfel, in timpul discutiilor si intalnirilor, vocile sunt mult mai clare. De asemenea, functia de reducere a zgomotelor de fundal este integrata in ambele modele de tableta.

Usurinta de utilizare si productivitate ridicata
Aplicatia Toshiba Display Utility, usor accesibila din ecranul principal, mareste diverse elemente de pe ecran, cum ar fi pictogramele si textele meniurilor, pentru a fi mai usor de vazut si de utilizat. Aceasta aplicatie este extrem de utila, in special pentru modelul Encore 2 WT8-B, cu un ecran mai mic.

Optional, pentru un plus de flexibilitate si pentru cresterea nivelului productivitatii, se poate opta pentru o tastatura cu clickpad, Toshiba Bluetooth® , optimizata pentru modelul de 10,1”, dar compatibila si cu cel de 8”. Aceasta tastatura, de culoare Satin Gold, este menita sa completeze design-ul tabletei Encore 2 WT10-A. Gratie mecanismului de conectare/detasare, a stilului simplist, de tip Origami, si a click pad-ului integrat, acest accesoriu a fost proiectat pentru a transforma tableta de 10.1″ intr-un notebook, facand din aceasta un dispozitiv ideal pentru munca si studiu.

Conectat si pregatit pentru orice
Encore 2 WT10-A si Encore 2 WT8-B dispun de o gama larga de optiuni de conectare. Astfel, poti transfera fisiere video, jocuri si muzica, rapid si fara efort . Ambele sunt dotate cu un port micro-USB, pentru administrarea de continut, si cu un slot micro-SD, pentru a lucra cu usurinta si in timp real cu alte dispozitive ce ruleaza Windows. Encore 2 WT10-A este echipata, de asemenea, cu o iesire micro-HDMI® destinata vizualizarii continutului video pe un ecran de mari dimensiuni. Utilizand slot-ul micro-SD, spatiul de stocare poate fi marit cu pana la 128 GB. Intregul continut poate fi sincronizat cu orice alt dispozitiv Windows, folosind o conexiune Wi-Fi®. Gratie autonomiei de 8 ore , tableta va fi intotdeauna pregatita pentru lucru, studiu sau divertisment.

In plus, iti poti transforma televizorul intr-un al doilea ecran pentru tableta, folosind tehnologia wireless display. Disponibila pentru ambele modele, aceasta functie este extrem de utila pentru prezentari si alte documente, precum si pentru redarea de continut video.

Toshiba Encore 2 WT10-A (10”) si Encore 2 WT8-B (8”)
• Procesor: Intel® AtomTM
• Stocare: 32 GB
• Comunicatii: 802.11 b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, wireless display, camera posterioara 5 MP cu auto-focus, camera frontala 1.2 MP, microfon integrat
• Audio: Dolby® Digital Plus, difuzoare stereo 2 x 0.5 W
• Sistem de operare: Windows 8.1 cu functionalitati Bing
• Abonament pe 1 an la Microsoft Office 365, Skype (60 de minute internationale pe luna), Fresh Paint, Xbox One SmartGlass
• Autonomie: pana la 9 ore
• Culoare: Satin Gold

Toshiba Encore 2 WT10-A (10.1”):
• Ecran: 25,65 cm (10,1”) 1280 x 800, suport tactil capacitiv in 10 puncte
• Memorie: 2 GB
• Conectivitate: 1x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC cu suport pana la 128 GB, jack 3.5 mm pentru casti si microfon
• Autonomie: pana la 9 ore
• Dimensiuni: 258,8 x 175 x 8,98 mm
• Greutate: 555 g

Toshiba Encore 2 WT8-B (8”)
• Ecran: 20,32 cm (8”) 1280 x 800, suport tactil capacitiv in 10 puncte
• Memorie: 1 GB
• Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC cu suport pana la 128 GB, jack 3.5 mm pentru casti si microfon
• Autonomie: pana la 8.5 ore
• Dimensiuni: 210,62 x 132 x 9,48 mm
• Greutate: 385 g

Bucuresti, Romania, 24 iunie 2014 – Toshiba

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: