LG G Flex2 dispune de un design curbat optimizat, cu un display mai clar, hardware puternic și software intuitiv

LG Electronics (LG) continuă să forțeze limitele industriei prin prezentarea noului G Flex2 în cadrul CES 2015 din Las Vegas. Primul G Flex a fost apreciat pentru design-ul său inovativ și gândirea outside-the-box. După un an, G Flex2 îmbunătățește toate aspectele posibile față de predecesorul său, având un design avansat, performanță îmbunătățită și, cel mai important, oferă un confort sporit.

LG G Flex2 dispune de o curbură mai aspectuoasă și de un puternic procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu 8 nuclee capabile să ruleze pe 64 de biți care oferă o performanță fără cusur. Ecranul de 5,5 inci este acum Full HD, în timp ce software-ul oferă și mai multe avantaje datorită unor funcții noi, cum ar fi GestureView și GlanceView. Spatele „Self Healing” disponibil pentru prima generație G Flex, este prezent și pentru G Flex2, într-o variantă mai rapidă și mai eficientă

G Flex2_2

Frumusețea se află în detalii

G Flex2 depășește prima generație în privința curburii. În timp ce G Flex dispunea de o curbură cu o rază de 700 mm, G Flex2 încorporează o simfonie de curbe a căror rază variază între 400 și 700 mm pe laterale, față și spate. Straturile curbate oferă noului G Flex2 un aspect mai elegant și mai dinamic.

Mai mult de atât, curbura G Flex2 are mai mult decât un rol estetic. Design-ul ergonomic al telefonului permite ca microfonul să se afle mai aproape de gură, astfel încât sunetul să poată fi receptat mai bine comparativ cu smartphone-urile convenționale, care înregistrează mai mult sunet de fundal. Ecranul de 5,5 inci curbat este perfect atât pentru privit cât și din punct de vedere tactil. Curbura cu raza de 700 mm a ecranului permite o experiență de vizualizare cu adevărat captivantă din orice unghi, în timp ce curbura spatelui, cu raza de 650 mm, oferă un confort sporit atunci când telefonul este ținut în mână și încape mai ușor în buzunar. Rezoluția dispozitivului a fost mărită la 1080p Full HD, permițând astfel ca orice detaliu să fie clar și plin de viață. Ecranul P-OLED, care iî oferă lui G Flex2 durabilitate şi o formă unică, este chiar mai precis decât cel al primului G Flex.

Pe spate, se pot observa detalii realizate de mână, cum ar fi modelul Spin Hairline, care scoate în evidență design-ul elegant și subtil al acestei suprafețe din orice unghi.

Cea mai avansată tehnologie

G Flex2 este primul smartphone anunțat oficial care este echipat cu procesorul Snapdragon 810, care dispune de CPU octa-core pe 64 de biți optimizat pentru Android 5.0 și de avansatul GPU Qualcomm® Adreno™ 430 care oferă o performanță grafică impresionantă. Acestea permit telefonului să fie incredibil de rapid și eficient pentru multimedia și multi-tasking. Snapdragon 810 mai permite și suport pentru 3x20MHz CarrierAggregation pentru conectare mai rapidă și mai eficientă.

Mai mult, sticla care acoperă ecranul este cu aproximativ 20% mai durabilă datorită unui tratament chimic special dezvoltat de către LG

Spatele Self Healing, care permite ca telefonul să arate ca nou în ciuda zgârieturilor inevitabile în urma utilizării de zi cu zi, a fost îmbunătățit. Timpul de auto-reparare a fost redus de la aprox. 3 minute la doar 10 secunde la temperatura camerei.

O altă tehnologie inovatoare disponibilă numai la smartphone-urile LG este camera uimitor de rapidă Laser Auto Focus, introdusă pentru prima dată la popularul LG G3. Această tehnologie îi permite smartphone-ului G Flex2 să capteze cel mai bun moment – chiar și în condiții de luminozitate scăzută – prin măsurarea distanței dintre subiect și aparatul foto cu ajutorul unui fascicul laser. Combinat cu flash-ul cu dublu LED și tehnologia OIS +, G Flex2 realizează imagini de calitatea celor realizate cu aparate foto profesionale.

Soluții practice care sporesc confortul

Experiența de utilizare îmbunătățită de curbura G Flex 2, se află într-un raport extrem de potrivit cu software-ul acestuia. Este dotat cu cele mai bune funcții software unice LG, optimizate pentru formă sa curbată:

  • GestureShot realizează mult mai ușor captura unui selfie perfect, cu un simplu gest al mainii, recognoscibil de până la 1,5 metri.
  • GestureView face mai ușoară verificarea ultimei capturi, imediat după ce s-a realizat o poză sau un selfie.
  • GlanceView afișează informațiile cheie, cum ar fi ora, mesajele recente sau apelurile pierdute cu o atingere a ecranului curbat de sus în jos, chiar în timp ce ecranul este oprit.
  • Fast Charge (Încărcare Rapidă) permite bateriei de 3,000mAh încorporate în G Flex2 să se încarce extrem de repede – singura baterie din lume a unui smartphone care poate fi încărcată până la 50 la sută în mai puțin de 40 de minute.

“Versiunea originală a smartphone-ului G Flex a demonstrat din nou dorința noastră de a fi primii în ceea ce facem, iar cu G Flex2 am rafinat formă curbată, rămânând fideli filozofiei noastre de inovație pentru o viață mai bună”, a declarat JunoCho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “G Flex2 nu numai că are un aspect uimitor, el are, de asemenea, potențialul de a fi cel mai avansat smartphone actual. Mai simplu spus, este un smartphone deosebit, în toate sensurile cuvântului.”LG G Flex2 va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii în Coreea, urmând să apară și pe alte piețe globale. Dispozitivul va fi inițial disponibil în două culori: Argintiu Platinum și Roșu Flamenco.Pentru mai multe informații despre LG la CES 2015, vizitați www.LGnewsroom.com/ces2015.

G Flex2_1

Specificații cheie (pot varia în funcție de piață):

Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 cu 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU

Ecran: Full HD P-OLED curbat de 5,5 inci (1080 x 1920 pixeli / 403 ppi)

Memorie: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSDslot (până la 2TB)

Cameră: Spate 13.0MP cu OIS+ cu Laser Auto Focus / Față 2.1MP

Baterie: 3.000mAh (încorporată)

Sistem de Operare: Android 5.0 Lollipop

Dimensiuni: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm

Greutate: 152g

Rețea: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps

Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth SmartReady (Apt-X) 4.1, NFC,

SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0

Culoare: Argintiu Platinum, Roșu Flamenco

Alte specificații: GestureShot, GestureView, GlanceView etc.

București, 6 ianuarie 2015 – LG Electronics (LG)

Visits: 1

Lasă un răspuns