HTC DESIRE 320 aduce toate elementele esenţiale ale unui smartphone într-un telefon entry-level cu un procesor extrem de rapid, HTC BlinkFeed şi Video Highlights

 

HTC Corporation (“HTC”), lider global în inovaţie şi design, anunţă lansarea HTC Desire 320. Succesor al HTC Desire 310, noul model vine cu toate elementele esenţiale utilizării curente şi oferă o experienţă facilă de navigare pe internet, fluiditate la rularea simultană a mai multor aplicaţii şi abilitatea de a crea rapid clipuri video personalizate. Cel mai nou membru al familiei HTC Desire a fost proiectat pentru piaţa de smartphone-uri entry-level şi furnizează utilizatorului o experienţă de înaltă calitate într-un dispozitiv accesibil, cu un raport foarte bun calitate-preţ.

Desire 320_6V_White

Mihai Nodea, Country Manager HTC România, Ungaria și Moldova: “Îmbinând procesorul extrem de rapid cu funcţiile premium HTC într-un design compact, HTC Desire 320 oferă o experienţă remarcabilă utilizatorilor care cheltuie cu măsură, depăşindu-şi cu mult statutul de model entry-level”. HTC Desire 320 urmeaza succesul modelului HTC Desire 310 și se bucură de putere şi memorie îmbunătăţite, permiţând utilizatorilor să beneficieze de o experienţă smartphone de calitate, ce oferă, în același timp, echilibrul perfect între valoare şi elementele esenţiale ale unui dispozitiv inteligent.”

Experienţă fluidă

Motorul modelului HTC Desire 320, care rulează Android™ 4.4, este un procesor quad-core de 1,3 GHz, capabil să facă faţă unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor video şi rularea ultimelor jocuri, până la utilizarea aplicaţiilor tale preferate, oferind de fiecare dată o experienţă facilă și plăcută.

Funcţii din belşug

HTC Desire 320 are funcţii din belşug pentru un dispozitiv entry-level. Oricare ar fi stilul tău de viaţă, camera foto de 5MP îţi permite să surprinzi fiecare moment important în timp real, în format video sau foto, afişat pe ecranul de 4,5”. Mai mult, HTC Desire 320 îţi permite să fii creativ şi să realizezi mini-filme cu ajutorul funcţiei HTC Video Highlights. Pur şi simplu alegi fotografiile şi clipurile video preferate, selectezi ordinea şi melodia favorită pentru a crea în câteva secunde clipuri video impresionante, gata de partajat cu prietenii şi familia.

HTC Desire 320 îţi aduce şi renumita funcţie HTC BlinkFeed pentru ştiri de ultimă oră, ideală pentru cei cărora le place să rămână conectaţi şi să ţină pasul în timp real cu cele mai noi știri și evenimente. Poţi urmări dintr-o privire actualizările personalizate ce ajung direct la tine, îmbinând conţinuturi de pe site-urile tale preferate de ştiri şi social media, într-un flux uşor de utilizat pe ecranul de pornire. Oriunde ai fi, cu modul Offline Reading poţi ţine pasul cu cele mai recente articole. Descarci şi adaugi articole în lista personalizată de lectură atunci când eşti conectat la Wi-Fi, pentru a le accesa şi a te bucura de ele mai târziu, perfect pentru cei cărora le place să citească atunci când sunt mereu în mişcare.

Disponibilitate

HTC Desire 320 vine în variantele de culoare Vanilla White şi Dark Gray şi va fi disponibil la operatorii mobili şi principalii comercianţi din România de la începutul acestui an.

București, 07 ianurie 2015 – HTC Corporation

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: