LENOVO lanseaza oficial Smartphone-uri si in Romania

Cinci noi modele care acoperă cele mai diverse cerinţe de performanță şi accesibilitate

 • Autonomie de până la trei zile prin noul Lenovo S860
 • Stil personal, originalitate şi fotografii de excepție cu noul S850
 • Conținut multimedia la standarde de excelență cu A859
 • Echilibru între putere și accesibilitate prin A536 si A328
 • Service și garanție la standarde europene pentru toate telefoanele cumpărate de la distribuitorii autorizați Lenovo

Lenovo România îşi completează portofoliul de produse prin lansarea oficiala a smartphone-urilor pe piaţa locală. După o creştere spectaculoasă în acest segment la nivel global, confirmată şi în regiunea EMEA prin depăşirea pragului de 1 milion de telefoane vândute în trimestrul aprilie-iunie 2014, smartphone-urile Lenovo îşi fac intrarea în Uniunea Europeana prin lansarea lor în România.

image016

Evoluţiile recente ale pieţei locale au conturat câteva tendințe dominante în preferințele consumatorilor de telefoane inteligente: predomină modelele de dimensiuni medii (4-5 inci), ușor de folosit și în același timp suficient de mari pentru o experienţă multimedia fără compromis, susținută de camere foto din ce în ce mai performante. La aceste preferințe se adaugă expertiza Lenovo în dispozitive mobile conectate, pentru a contura o serie de smartphone-uri de excepție prin autonomie, durabilitate, stil şi raport performanță/accesibilitate.

Lenovo prezintă astăzi în Romania o selecție de telefoane care înglobează caracteristicile cele mai dorite de consumatori în prezent, cât și cele mai noi soluții şi inovații Lenovo: modelele S860, S850, A859, A536 şi A328.

Cele cinci telefoane sunt destinate unor consumatori extrem de diverși, de la profesioniști interesați de performanța digitala mobilă în condiţii de durabilitate extremă, până la utilizatori preocupaţi de imaginea personală sau tineri mereu conectaţi, în căutarea unui dispozitiv fiabil și accesibil.

„Lenovo face astăzi un pas mult așteptat de piața din România,” a declarat Aurel Nețin, director general Lenovo România și Bulgaria. “Aducem o selecție de telefoane care va satisface cele mai variate preferințe, dar care are un numitor comun: performanța și o arhitectura bazată pe nevoile consumatorilor actuali, definită de puterea de procesare, conectivitate fără compromisuri și capabilități multimedia de excepție.”

S860. Autonomie până la trei zile. Durabilitate metalică.

Lenovo S860 este cel mai impresionant model din selecţia de smartphone-uri cu care Lenovo îşi face intrarea pe piaţa locală. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasă metalică, o baterie greu de epuizat care asigură o incredibilă autonomie de până la trei zile şi un sistem de sunet de excepție. S860 este destinat celor care îşi doresc un dispozitiv puternic, pe care se pot baza fără întrerupere, folosind la maximum viteza livrata de procesorul quad-core şi cei 2GB de RAM. Carcasa unibody oferă o combinație de stil şi rezistenţă şi ascunde un impozant acumulator de 4000 mAh prevăzut cu tehnologie OTG care permite încărcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Lenovo S860 este un telefon destinat profesioniștilor si consumatorilor de multimedia dispuși să plătească pentru un dispozitiv durabil, de încredere, capabil să îndeplinească sarcini multiple și să dispună mereu de rezerve de energie. Prețul de pornire este de 1200 RON. specificații

S850. Lifestyle în imagini impecabile.

Lenovo S850 este destinat utilizatorilor conștienți de imaginea lor publică, de stilul lor personal şi care sunt mereu conectați. Este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevăzut cu tehnologia necesară pentru a realiza şi a distribui fotografii excepționale. Carcasa realizată în totalitate din sticlă strălucitoare albă, roz sau bleu-marin este remarcabil de subțire și ușoară, iar în interiorul acesteia se găsește un rapid procesor quad-core care afișează impecabil conținut HD pe ecranul de 5 inci, precum și imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din față. Prețul noului S850 pornește de la 1100 RON. specificații

A859. Viața ca în filme.

Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare si o misiune clară: să transforme filmele și fotografiile într-o experiență reală de viață. Telefonul oferă o performanță fluentă prin ecranul IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178° pentru redare video impecabilă. Cele două camere oferă tot ce este necesar pentru întâlnirile video cu prietenii din rețea, datorită procesorului quad-core CPU care asigură puterea necesară. Prețul de pornire al noului A859 este de 850 RON. specificații

A536. Performanță așteptată. Neașteptat de accesibil.

Noul Lenovo A536 este un smartphone hiperactiv de 5.0 inci care înglobează cele mai noi aplicații Android într-o experiență KitKat 4.4. Prevăzut cu două camere foto și viteze mai mari de transfer decât alte telefoane la prețuri similare, cu un procesor quad-core și spațiu pentru două carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce întreaga lume Android în palma utilizatorului, la un preț care începe de la 550 RON. specificații

A328. Relaxare în echilibru

Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanță și confort. Telefonul este prevăzut cu un ecran de 4.5 inci suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singură mână și suficient de mare pentru o vizionare fără efort a conținutului multimedia. Are tot ce îi trebuie unui telefon de ultimă generație: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficientă HSPA+, autonomie mare, o cameră de 5 MP și cea mai nouă versiune de Android™ (4.4 KitKat). Totul la un preț surprinzător: de la 500 RON. specificații

Aplicaţii preinstalate. Gata din primul minut.

Toate telefoanele inteligente Lenovo prezentate dispun de o suită de aplicaţii Android premium preinstalate, pentru a le permite utilizatorilor să îşi folosească noile dispozitive la capacitate maximă din primul minut. Printre acestea se numără:

 • SHAREit, o aplicaţie de partajare rapidă a fişierelor de orice dimensiuni, inclusiv fotografii de înaltă rezoluţie, filme întregi, documente, contacte sau chiar aplicaţii. Conexiunea P2P se realizează direct între telefoane, fără a fi nevoie de o reţea wireless, iar viteza de transfer este de până la 40 de ori mai mare decât cea a unei conexiuni Bluetooth. Aplicaţia permite partajarea în grup a fişierelor.
 • SECUREit, o aplicaţie care măreşte viteza dispozitivului şi îl protejează de viruşi, spam şi malware, optimizând performanţa telefonului.
 • SYNCit, o aplicaţie care păstrează şi sincronizează în cloud o copie de siguranţă a datelor personale, a contactelor, mesajelor SMS şi registrelor de apeluri.
 • Facebook, Skype, Twitter, Evernote, AccuWeather, Route 66 Navi + Maps, Lenovo Launcher, Kingsoft Office.

Standarde europene de garanție si service

Telefoanele inteligente Lenovo au fost extrem de așteptate pe piața româneasca, iar soluțiile neoficiale de satisfacere a acestei cereri le-au oferit uneori o experiență incompletă de consum utilizatorilor. Lansarea oficială a telefoanelor de către Lenovo în România și distribuția acestora prin canale autorizate le asigură pentru prima dată consumatorilor români o experiența de cumpărare și utilizare la standarde europene. Toate telefoanele Lenovo comercializate prin partenerii oficiali beneficiază de condiții de garanție și service la nivel profesionist, în condițiile legale, pentru beneficiul fiecărui client.

Smartphone-uri Lenovo – evoluție globală

In trimestrul fiscal aprilie-iunie 2014, pentru prima dată, Lenovo a vândut mai multe smartphone-uri decât PC-uri la nivel global, cu un volum record de 15,8 milioane unități, în creștere cu 39 de procente față de aceeași perioadă a anului anterior. În ciuda competiției foarte strânse din China, Lenovo a devenit primul vendor de telefoane în această țară, cu 13 milioane de unități vândute. In regiunea Europa / Orientul Mijlociu / Africa, Lenovo a vândut în același trimestru un număr record de smartphone-uri – peste 1 milion de unităţi.

București, 27 august 2014 – Lenovo

Hits: 2

One thought on “LENOVO lanseaza oficial Smartphone-uri si in Romania

 • 6 aprilie 2015 la 6:33 PM
  Legătură permanentă

  Mi-am achizitionat si eu acum aprox 3 luni telefonul Lenovo S860 pe care l-am urmarit peste tot pe net de cand a aparut. Este un telefon ce iti depaseste toate asteptarile, bine inchegat, cu o rezolutie a display-ului extraordinara, iar bateria este foarte durabila. Face poze destul de clare. L-am chinuit cu cateva jocuri, printre care Asphalt 8, si nu are absolut nicio treaba, ruleaza impecabil. Dupa indelungi cautari pe internet, am reusit sa gasesc un magazin care mi-a oferit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut in legatura cu acest model. Pentru cine mai doreste sa si-l cumpere (chiar merita toti banii), cautati magazinul online LEOMI sau leomi.ro (sper sa nu se considere reclama, dar mie chiar mi-au fost de mare folos). SUPER multumit de acest telefon!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: