Samsung Gear S îmbunătățește experiența dispozitivelor purtabile

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea Samsung Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart. Noul Samsung Gear S vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o experiență modernă și smart, prin conexiunea 3G și funcțiile optimizate pentru cât mai multă libertate de mișcare.

Gear S_Office man

Samsung este lider al acestui segment, inovând în permanență pentru o dezvoltare și expansiune continuă a dispozitivelor purtabile”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Samsung Gear S redefinește accesoriile smart și comunicarea mobilă. Le va oferi consumatorilor experiența unei vieți conectate, oricând și oriunde s-ar afla aceștia.

Având un design elegant, ecran curbat Super AMOLED și brățară flexibilă, Samsung Gear S se potrivește pe orice încheietură a mâinii. Prin conexiunea 3G, Samsug Gear S oferă o experiență nouă și intensă, care le permite consumatorilor o viață activă, în permanentă mișcare.

Ecran curbat Super AMOLED, lider în industrie

Samsung Gear S are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inci cu o interfață ușor de utilizat. Dispozitivul le permite utilizatorilor să citească mesaje și notificări. Design-ul nodern și curbat al Samsung Gear S stă confortabil pe încheietura mâinii, în timp ce opțiunile de personalizare a ecranului și brățările care pot fi schimbate pot fi o extensie a stilului personal.

Samsung Gear S permite conexiuni 3G, Bluetooth și WiFi, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a rămâne în permanență informați și de a primi notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații, chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere. În plus, aceștia pot răspunde rapid mesajelor primite folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce. Cu Samsung Gear S, oricine poate primi și iniția conversații telefonice direct de la încheietura mâinii sau își poate redirecționa apelurile telefonice de pe smartphone.

Samsung Gear S le permite utilizatorilor să controleze modul în care vor să se conecteze la rețele, aceștia având posibilitatea de a comuta cu ușurință între conexinile 3G și Bluetooth și își pot sincroniza automat informațiile de pe smartphone.

Mai multe funcții și aplicații

Samsung Gear S asigură acces ușor la informații relevante prin widget-uri și notificări. Funcțiile importante includ navigare GPS, oferite de HERE, un seriviciu de știri disponibil 24 de ore din 24 de la Financial Times ‘fastFT’ care funcționează alături de tehnologia de vizualizare de la Spritz, dar și abilitatea de a vizualiza și răspunde notificărilor prin Facebook. Împreună, aceste funcții le permit utilizatorilor să fie activi și ușor de contactat chiar și atunci când sunt în permanentă mișcare.

De asemenea, Samsung Gear S este un accesoriu perfect pentru fitness, fiind echipat cu mai mulți senzori și funcții S Health avansate. În plus, aplicații precum Nike+ Running le permit utilizatorilor să își monitorizeze sesiunile de jogging și să rămână motivați pe parcursul lor, fără să își folosească smartphone-ul.

Odată cu Gear S, Samsung a anunțat astăzi și noile căști Gear Circle. Atunci când se conectează cu un smartphone, Gear Circle le permite utilizatorilor să primească apeluri telefonice, să asculte muzică și să inițieze comenzi vocale printr-o conexiune Bluetooth. Gear Circle dispune de un mecanism de închidere magnetic care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări

Atât Samsung Gear S cât și Gear Circle vor fi disponibile la nivel mondial prin partenerii de retail Samsung și site-uri e-commerce la începutul lunii octombrie.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajați din 80 de țări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

București, 28 august 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd

Visits: 0

Lasă un răspuns