Lenovo adaugă soluții ISV de top, inclusiv Red Hat OpenStack și VMware Software Defined Data Center

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunțat, în cadrul VMworld 2015, lansarea unei serii de oferte ISV enterprise orientate spre afacerile mici și mijlocii, inclusiv Red Hat OpenStack și VMware Software Defined Data Center. Aceste noi soluții puternice vor ajuta utilizatorii să îmbunătățească performanța și să accelereze implementarea suportului pentru volumele de lucru costisitoare, cum ar fi Cloud, Big Data și aplicațiile tip Database. Utilizatorii Enterprise din ziua de astăzi caută tehnologii de vârf pentru a-și spori agilitatea și flexibilitatea. Conform unui studiu recent realizat de Lenovo, companiile de business se așteaptă să-și dubleze numărul de aplicațiile din Cloud și capacitatea de stocare în următorii câțiva ani. Administrarea aplicațiilor virtuale complexe din Cloud și utilizarea Big Data pentru a stimula creșterea veniturilor va reprezenta o provocare semnificativă pentru afacerile mici și mari.

S500_02

Soluțiile Cloud Lenovo

Soluțiile Lenovo Cloud noi și actualizate sunt proiectate pentru a ghida utilizatorii în implementarea simplă și eficientă a platformelor Cloud. Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, împreună cu Lenovo System x3650/x3550 M5 și serverele rack ThinkServer RD650/RD550, oferă performanța, scalabilitatea și securitatea necesare pentru a câștiga un avantaj competitiv și pot oferi maximum din timpul de funcționare pentru aplicațiile de business din Cloud.

Cloud este critic noii generații de enterprise IT, iar tehnologiile open-source servesc drept blocuri fundamentale de construire a inovației de-a lungul întregului univers al tehnologiilor enterprise”, a spus Jim Totton, Vice Președinte și General Manager Platforms Business Unit, Red Hat. „În acest context, suntem încântați să extindem relația noastră cu Lenovo, pentru a oferi soluțiile noastre open-source de top, cum ar fi Red Hat Enterprise Linux și Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform pe componentele hardware Lenovo. Împreună, vom aduce platforme sigure, de încredere și flexibile IT-ului enterprise, prin platforme hardware, prin mașini virtuale sau prin platforme Cloud atât private, cât și hibride.

Arhitectura Lenovo Cloud Reference pentru VMware Software Defined Data Center oferă o arhitectură Cloud accesibilă și interoperabilă pentru a administra toate volumele de muncă virtuale ale business-ului. Lenovo System x3650 M5 rack server, Lenovo networking și IBM Storwize V3700 storage livrează cu până la 61% mai multă virtualizare a performanței față de generația anterioară.

Lenovo Big Data și Database Solutions

Așteptându-se ca traficul IP global să crească de trei ori mai mult în următorii patru ani, conform Cisco Visual Networking Index, administrarea stocării și distribuției Big Data nu a fost nicicând mai importantă. Lenovo își continuă angajamentul pentru soluțiile Big Data cu arhitectura de referință Hadoop actualizată pentru Cloudera, MapR și IBM. Aceste arhitecturi de referință testate și integrate oferă tehnologie de înaltă performanță în jurul Big Data, cu fiabilitatea și scalabilitatea serverelor rack Lenovo System x3650 și x3550 M5, cu procesoare Intel Xeon E5-2600 V3.

Pe măsură ce datele continuă să crească exponential, Lenovo introduce noi soluții database pentru a ajuta utilizatorii să-și transforme industriile prin exploatarea rapidă a puterii datelor. Lenovo Database Configuration for EnterpriseDB Postgres Plus oferă o combinație a serverului critic Lenovo System x3850 X6 cu fiabilitate mainframe. Soluția open-source Postgres Plus Advanced Server database de la EnterpriseDB prezintă o opțiune foarte economică de soluție database.

Lenovo Database Configuration pentru MongoDB Enterprise combină cele mai populare NoSQL database software cu serverul Lenovo System x3850 X6 pentru o nouă abordare scale-up computing. Îmbinând fiabilitatea Lenovo System x3850 X6 cu caracteristicile avansate ale MongoDB, rezultă o performanță, disponibilitate și fiabilitate uimitoare a sistemelor, ce duc la rezultate mai rapide ale datelor și un downtime redus.

„Peisajul IT se schimbă într-un ritm incredibil, afacerile fiind nevoite să manipuleze mai multe date și mai mult trafic decât oricând altcândva”, a spus Michael Gebele, Vice Președinte World Wide Systems Development, Lenovo Enterprise Business Group. „A avea o infrastructură agilă și scalabilă a centrelor de date pentru a susține o largă varietate de soluții nu a fost nicicând mai importantă. Cu cei mai buni parteneri ISV, Lenovo oferă acea infrastructură agilă care acționează până la fudamentele centrelor de date.”

VMworld 2015 US – #LenovoVMworld

Vizitați standul #1537- South Hall, la VMworld 2015, în Moscone Center din San Francisco până pe 3 septembrie. Urmăriți soluțiile VMware SDDC în acțiune și descoperiți portofoliul Lenovo pentru Cloud și mediile virtuale

SAN FRANCISCO, CA – 31 August, 2015: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY)

Visits: 0

Lasă un răspuns