Samsung lansează Gear S2, un smartwatch rotund și elegant

Samsung Electronics Co., Ltd. va lansa smartwatch-ul Samsung Gear S2, rezultatul multor ani de progrese și inovație tehnologică în categoria accesoriilor smart. Noul smartwatch Samsung Gear S2 dispune de un design circular, specificații tehnice avansate și o interfață intuitivă, care le permite utilizatorilor să își îmbunătățească și să își personalizeze experiența de utilizare, pentru mai mult confort și distracție

Gear S2 (2)

Cadranul rotativ unic al lui Gear S2, împreună cu butoanele Home și Back, le oferă utilizatorilor o modalitate mai rapidă, exactă și confortabilă de acces la notificări și aplicații

Samsung a dezvoltat noul ceas inteligent pentru a se potrivi diferitelor preferințe ale utilizatorilor și îl va lansa în două versiuni diferite, Gear S2 și Gear S2 clasic. Gear S2 clasic este ideal pentru utilizatorii în căutarea unui design atemporal, acesta având finisaje negre și o brățară neagră din piele, în timp ce Gear S2 este perfect pentru cei care preferă designul minimal și modern și sunt mereu în mișcare

„În ultimii ani, Samsung a fost deschizător de drumuri în categoria accesoriilor smart, introducând noi produse pe piață. Samsung Gear S2 este cea mai nouă inovație a companiei, accesoriul perfect pentru orice ocazie, potrivit în orice moment al zilei, la birou sau în timpul activității sportive, asigurând mai multă eficiență și productivitate de-a lungul întregii zile,” a declarat JK Shin, CEO și Head of Samsung IT & Mobile Business.

Samsung Gear S2 are o grosime de doar 11,4mm și un design compact și foarte ușor. Ceasul inteligent oferă o experiență de vizualizare captivantă, datorită ecranului circular de 1,2 inci și a rezoluției 360×360 (302 ppi). Aplicațiile de pe Gear S2 sunt afișate clar pentru ca utilizatorilor să nu le scape nicio notificare. Cu cel mai nou sistem de operare Tizen și un procesor dual core optimizat, de 1GHz, Samsung Gear S2 poate efectua comenzile rapid și ușor

Cu noul smartwatch, utilizatorii sunt în permanență conectați. Printr-o simplă privire aceștia pot vedea notificări ale rețelelor sociale sau ale calendarului, e-mailurile, știrile și pot trimite mesaje chiar de la încheitura mâinii. Utilizatorii pot alege dispozitivul Gear S2 cu conexiune 3G, care integrează primul e-SIM din lume cu capacități vocale, pentru efectuarea rapidă a activitaților, fără să aibă telefonul mereu aproape de ei.

Noile funcții de fitness de pe Samsung Gear S2 vor încuraja utilizatorii să își mențină un stil de viață activ și sănătos. Ceasul inteligent poate înregistra activitatea 24 de ore pe zi, astfel utilizatorii își pot analiza activitatea zilnică și progresul pe care îl fac. De asemenea, acesta va putea trimite notificări utilizatorilor despre progresul lor sau despre faptul că ar trebui să își continue antrenamentul.

Pentru și mai mult confort, Samsung Gear S2 este echipat cu tehnologie NFC, care permite efectuarea de plăți mobile. Samsung colaborează cu o rețea vastă de parteneri din diferite industrii pentru a-și extinde funcționalitatea accesoriilor smart și pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și folosi ceasul inteligent pe post de cheie la mașină sau la casă sau pentru a-și controla casele smart de la distanță.

Toate aceste funcții sunt completate de o baterie cu durată de viață de 2-3 zile, ce le permite utilizatorilor să rămână conectați, fără a-și face griji că trebuie să își reîncarce dispozitivul zilnic. Acesta se încarcă fără cabluri atunci când este așezat pe dispozitivul de încărcare wireless.

Samsung Gear S2 reprezintă devotamentul Samsung de colaborare cu dezvoltatori și parteneri, pentru a oferi posibilități cât mai multe de personalizare a dispozitivelor sale. Samsung colaborează strâns cu partenerii săi pentru a le oferi utilizatorilor o serie de cadrane și brățări ale smartwatch-ului, pentru o mai mare varietate și mai multe posibilități de exprimare a stilului personal. Utilizatorii își pot schimba cu ușurință brățara sau cadranul ceasului, pentru o experiență personalizată, în funcție de ocazie sau preferințele personale.

O varietate de aplicații optimizate pentru interfața circulară a lui Gear S2 vor fi disponibile odată cu lansarea acestuia. Prin colaborare deschisă cu dezvoltatori de aplicații, Samsung continuă să își dezvolte ecosistemul de accesorii smart și să le ofere utilizatorilor experiențe unice și optimizate.

Samsung Gear S2 va fi disponibil în două variante: carcasă și brățară gri sau carcasă argintie și brățară albă. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasă neagră și brățară de piele.

Samsung Gear S2 și Gear S2 clasic vor putea fi văzute și testate de media la Tempodrom, Berlin pe 3 septembrie 2015.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.samsungmobilepress.com.

Specificații tehnice Samsung Gear S2 și Gear S2 clasic:         

Ecran 1,2”, Circular Super AMOLED, 360×360, 302ppi
Procesor Dual core 1.0 GHz
Sistem de operare Tizen pentru platforma de accesorii smart
Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie Stocare: 4GB memorie internă /  RAM: 512MB
Funcții Comunicare:

–   Contacte, notificări, mesaje, e-mail,

–   Preset text, Voice Input, Emoticons, Keypads

Health & Fitness:

–   S Health, Nike+ Running

Informații:

–   Calendar, News, Maps &Navigation, Vreme

Media:

–   Music Player, Galerie

Altele:

–   S Voice, Voice Memo, Find My Device, Power Saving Mode,

Safety assistance, Privacy lock

IP68 – rezistență la apă și praf
Servicii Samsung Samsung Gear Apps
Conexiuni Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth® 4.1

NFC

Senzor Accelerometru, Giroscop, Sezor de puls, AmbientLight, Barometru
Dimensiuni Gear S2 : 42,3×49,8×11,4mm (47g)

Gear S2 classic : 39,9×43,6×11,4mm (42g)

Baterie Încărcare wireless

250mAh Li-ion

Durată de viață 2-3 zile

 

 

Specificații tehnice Samsung Gear S2 3G:      

Ecran 1,2”, Circular Super AMOLED, 360×360, 302ppi
Procesor Dual core 1.0 GHz
Sistem de operare Tizen pentru platforma de accesorii smart
Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie Stocare: 4GB memorie internă /  RAM: 512MB
Funcții Comunicare:

–   Contacte,notificări, mesajes, email,

–   Preset text, Voice Input, Emoticons, Keypads

Health & Fitness:

–   S Health, Nike+ Running

Informații:

–   Calendar, News, Maps & Navigation, Vreme

Media:

–   Music Player, Gallery

Altele:

–   S Voice, Voice Memo, Find My Device, Power Saving Mode, Safety assistance, Privacy lock

IP68 – rezistență la apă și praf
Servicii Samsung Samsung Gear Apps
Conexiuni Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth® 4.1

NFC

Senzor Accelerometru, Giroscop, Senzor de puls, Ambient Light, Barometru
Dimensiuni 44,0 x 51,8 x 13,4mm (51g)
Baterie Încărcare wireless

300mAh Li-ion

Durată de viață: 2 zile

 

*Toate funcționalitătile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv dar nemilitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără obligație de preaviz.

* Performanța bateriei poate varia în funcție de condițiile din rețea, configurări și folosirea dispozitivului.

București, 1 septembrie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Visits: 0

Lasă un răspuns