Noul ThinkPad și PC-urile Lenovo extind alegerile afacerilor mici

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) și-a anunțat astăzi cel mai nou portofoliu de laptopuri și PC-uri desktop special concepute pentru afacerile mici și mijlocii (IMM). Având cel mai stilat design și fiind dotate cu cele mai noi tehnologii, portofoliul include Seria ThinkPad E, linia actualizată de laptopuri Lenovo M, B și E și seria S de desktop-uri, incluzând elegantele ALL-IN-ONE-uri. Afacerile mici și mijlocii caută soluții PC pentru a reduce problemele IT și a crește eficiența și colaborarea între angajați, atât în birou, cât și la drum. Aceștia au nevoie să își păstreze în siguranță datele de business și să asigure protecția datelor importante vizând extinderea informațiilor de business și a serviciilor în Cloud.

E41_Standard_02_result

Un echilibru perfect în birou și în afara lui – ThinkPad E Series

Seria de încredere ThinkPad E-Series, disponibilă cu ecrane anti-strălucire de 14 inci și 15,6 inci, oferă o performanță remarcabilă, mobilitate excepțională și caracteristici deosebite pentru utilizatorii de tip IMM ce caută tehnologii de vârf care să se adreseze nevoilor lor și să le ofere o valoare incredibilă.

 • Securitate opțională prin amprentă, pentru protecția împotriva amenințărilor externe și facilitarea accesului la PC, prin permiterea utilizatorilor să creeze parole mai complexe și mai sigure, conectate la amprenta lor digitală.
 • Până la 9 ore autonomie pentru performanță virtuală în afara biroului.
 • Cea mai nouă generație de procesoare Intel și AMD, ce oferă până la 10% creștere brută a performanței și până la 34% pentru grafică integrată.
 • Utilizatorii de energie vor beneficia de includerea opțională a graficii discrete, până la 16 GB de memorie și capacitate solidă de stocare pentru eficiență crescută.
 • Porturi flexibile, incluzând trei porturi USB 3.0, un port HDMI și un port Gigabit Ethernet, pentru a ușura funcția de remote access.
 • ThinkPad E560 dispune de o cameră Intel RealSense Technology 3D. Cu un număr în continuă creștere de aplicații 3D, ce susțin design-ul și creativitatea, colaborarea și securitatea prin recunoaștere facială, posibilitățile sunt practic nelimitate.
 • Seria ThinkPad E este, de asemenea, mai blândă cu mediul, prin conformitatea Energy Star 6 și GreenGuard și certificarea internațională EPEAT Gold.

În final, Lenovo oferă o selecție largă de actualizări ale garanției, serviciilor și opțiunilor de suport îmbunătățite, ce protejează investiția consumatorului, administrează costul total al proprietății și reduce problemele de IT.

Focus pe design și buget

Cele mai noi desktop-uri și laptop-uri Lenovo conțin caracteristici și un design elegant special create pentru micile afaceri care caută o valoare excelentă, cu atribute de clasă business, pentru a asigura un mediu de lucru sigur și eficient.

Având cele mai noi procesoare Intel sau AMD, aceste modele actualizate includ atât drive-uri SSD și grafică discretă, cât și WiFi și Bluetooth, pentru o conexiune mai ușoară la rețelele wireless și periferice, perfecte pentru un birou open-space, spații de recepție sau spații comerciale de desfacere.

Computerele de tip desktop oferă o varietate de dimensiuni și configurații ale ecranului și includ caracteristici de securitate puternice, precum protecție USB Smart și Lenovo Bluetooth:

 • Desktop-urile Lenovo S series AIO oferă un design elegant și stilat, cu performanță versatilă și preț pe care oricine și-l poate permite. Disponibile într-o selecție de dimensiuni ale ecranului, inclusiv 19,5 inci și 21,5 inci sau display-uri de 23 inci Full HD cu touchscreen opțional pentru a beneficia de toate avantajele Windows 10.
 • Lenovo S200 Tower Desktop și S500 Small Form Factor sunt soluții ideale la clasicele desktop-uri cu opțiuni mari de stocare și flexibilitate avansată. Modelul compact S500 este versatil și cu 6% mai mic decât desktop-urile mici clasice.

Laptop-urile variază de la cele dotate cu caracteristici de top, dar accesibile pentru orice buget, până la cele subțiri și ușoare, cu performanță ridicată:

 • Cel mai nou laptop Lenovo M41 este ideal pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și caută putere mare într-o carcasă subțire și ușoară. Cântărind doar câteva sute de grame, acesta vine cu un display full HD IPS de 14 inci, cu efect anti-strălucire. Având cel mai nou procesor Intel Core i7, grafică discretă AMD Radeon R7, memorie de 16GB și capacitate solidă de stocare oferă performanță fără compromis pentru până la 9 ore în mișcare.
 • Ideale pentru cei ce călătoresc în interes de business și își doresc să aibă parte de o securitate sporită, puternicele laptop-uri Lenovo E41 și E5 oferă ecrane full HD de 14 inci sau 15,6 inci, incluzând securitate opțională fingerprint și o varietate extensivă de aplicații de productivitate.
 • Lenovo B41 și B51 oferă o valoare incredibilă pentru nevoile de zi cu zi. Surprinzător de accesibile și disponibile într-o varietate de configurații, aceste laptop-uri se potrivesc nevoilor oricărui consumator.

„Utilizatorii de tip IMM doresc o mobilitate și o securitate sporită și caută computere performante, de încredere, care să funcționeze în acord cu nevoile lor. Laptop-uri ce oferă o flexibilitate mobilă crescută, cu o viața a bateriei excelentă, sau desktop-uri elegante ce pot îndeplini cu succes cele mai riguroase task-uri ale mediilor actuale de business și retail.” susține Dilip Bhatia, Vice Președinte PC Design și Marketing, Lenovo. „Cea mai nouă gamă de produse destinate micilor afaceri oferă utilizatorilor siguranța caracteristicilor de securitate de top și opțiuni de performanță ce le acordă libertatea de a lucra așa cum doresc.”

BERLIN, Germania – 31 August, 2015: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY)

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: